- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.208
- 498
Yağı bile var satiliyorKenevir aslında zararından fazla yararı olan bir şey diye biliyorum.
Tabi genel zararlı yanını kullanıyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yağı bile var satiliyorKenevir aslında zararından fazla yararı olan bir şey diye biliyorum.
Tabi genel zararlı yanını kullanıyo
Sen kullandın mı bu tarz şeylerYağı bile var satiliyor
Tüp bebek tedavisinde peki sıkıntılar çıkmıyor mu?Bende de endometriozis var asiri agrili adet dönemleri adet öncesi ve sonrası agrilar vs
Sende olduğunu biliyorum canım, Amanita’da da olduğunu bilmiyordum.Endometriozis var adet dönemi ağrılarımız bundan
Amin bu illeti çeken herkese kolaylık versin rabbimAllah kolaylık versin canım Beni tek anlayan kişi
Buyuk ihtimal bu yuzden tutunma olmuyor. Endoya yonelik tedavi sonrasinda tup bebek yapmak gerek diye dusunuyorum. Orda artk tedavi görmeyeceğiz Türkiye de düşünecez bi toparlanip hazir hissedersem. Asiri geriliyorum artik tedaviyi dusununceTüp bebek tedavisinde peki sıkıntılar çıkmıyor mu?
Kullanmadim hic.Sen kullandın mı bu tarz şeyler
Gerçi benim sorun sadece bu değil
Zamanı gelecek canım Çok yakındır inşallahAmin bu illeti çeken herkese kolaylık versin rabbim
Ben burda Erzurum'da prof a göründüm abla, bana endonun agir olmadığını, kapali tupun görüntüsünün bi engel teşkil etmediğini ama kendisi olsaymis operasyon anında alir veya iliskisini kesermis rahimle oyle dedi ( ameliyat goruntulerime bakip)
Normalden gebe kalabilirsin adenemyozis yok sende dedi (ultrason sonrasi) kafam allak bullak oldu anlayacağın. 3 tedavi 2 asilama şaşırdı neden olmadigina.
Yok duymadım. Miyoma, kiste zararı olur mu acabaBenim miyom çok büyükKullanmadim hic.
Testere disli aslan pencesi cayina baslicam ay basi 1 ay kullanayim bakalm agrilarima iyi gelecekmi. Ostrojen seviyesini dengeliyormus biliyorsundur belki
Belkide nasibimizde yoktur bilemeyiz. Herseyin hayırlısı olsunZamanı gelecek canım Çok yakındır inşallah
İçin rahat olsun, gerçekten ülkemizde müthiş doktorlarımız var. Yeterki sebebini bulsunlar.Buyuk ihtimal bu yuzden tutunma olmuyor. Endoya yonelik tedavi sonrasinda tup bebek yapmak gerek diye dusunuyorum. Orda artk tedavi görmeyeceğiz Türkiye de düşünecez bi toparlanip hazir hissedersem. Asiri geriliyorum artik tedaviyi dusununce
Olacak inşallah böyle düşünelimBelkide nasibimizde yoktur bilemeyiz. Herseyin hayırlısı olsun
Izle istersen musait zamandaYok duymadım. Miyoma, kiste zararı olur mu acabaBenim miyom çok büyük
Izle istersen musait zamanda
Amin inşallah canm rabbim biz isteyenlere nasip etsin en hayirlisindanİçin rahat olsun, gerçekten ülkemizde müthiş doktorlarımız var. Yeterki sebebini bulsunlar.
Belki buradaki tedavin sana şifa olacak ve ardından nasibini de kucağına almanın mutluluğunu yaşatacak.
Amin canım benimAmin inşallah canm rabbim biz isteyenlere nasip etsin en hayirlisindan
Bende bu tarz bir rahatsızlık yok ama hayıt tohumu, soğan suyu, aslan pençesi, civan perçemi vs kullanmam gereken rahatsızlığım vardı.Kullanmadim hic.
Testere disli aslan pencesi cayina baslicam ay basi 1 ay kullanayim bakalm agrilarima iyi gelecekmi. Ostrojen seviyesini dengeliyormus biliyorsundur belki
Bu saydiklariniz şifa dolu ama her kadina uymuyor. Bizim bu hastalik östrojene bağli zaten dengesinde durmasi gerekiyor bakalm testere dişli birebir deniliyor bu caylarin aksine degerleri oynatmiyor dengeliyormus deneyecegim bendeBende bu tarz bir rahatsızlık yok ama hayıt tohumu, soğan suyu, aslan pençesi, civan perçemi vs kullanmam gereken rahatsızlığım vardı.
Ben en büyük faydayı sarımsak çayında gördüm.
Sizin rahatsızlıklarınızı bilmiyorum ama bir araştırın isterseniz.
Keten tohumu da östrojeni arttırıyo diye biliyorum
Gazoz dagitiyodur hahahaHAbibte nerelerdesin ?