• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
Bana tabi ki🤣
Cidden bu hafta tansiyon sorunu yaşadım. Mide bulantısı, baş ağrısı🤦
İhtiyacım olabilir😁
Ah abla bende 1 haftadir topal tavuk gibi yuruyorum bacagimda kramp var adetimde yakin sağ cikarim inşallah napcaz boyle hep hasta hep hasta😅😅

Ah abla bende 1 haftadir topal tavuk gibi yuruyorum bacagimda kramp var adetimde yakin sağ cikarim inşallah napcaz boyle hep hasta hep hasta😅😅
Canım adet olmaya yakın bende öyle oluyorum. Sağ taraf değil mi🤦Vücut ağrısı, halsiz yapıyor mu😔İki,üç gün önce bitti şimdide farklı ağrı başladı🤦

Canım adet olmaya yakın bende öyle oluyorum. Sağ taraf değil mi🤦Vücut ağrısı, halsiz yapıyor mu😔İki,üç gün önce bitti şimdide farklı ağrı başladı🤦
Ben ters hareket yaptim bacağımdaki damarlar gergin baya bi iyiyim bi kotu adette geliyor kabus gibi ya 🥴 sen ne yaptin gelisme varmi ameliyati vs ?

Migren baş ağrısı için biberiye çayı iyi geliyor.
Buhar olarak ta kullanabilirsiniz

Ayrıyeten adet sancıları içinde gevşetici

Bir de kırk kilit otu vardı

Ben ters hareket yaptim bacağımdaki damarlar gergin baya bi iyiyim bi kotu adette geliyor kabus gibi ya 🥴 sen ne yaptin gelisme varmi ameliyati vs ?
Okul açıldı çok yoğunum ona zamanım yok🤦
İlaçlarla geçiştiriyorum.
Bir şey daha sorayım. Üzülünce seninde ağrın artıyor mu🤔

Migren baş ağrısı için biberiye çayı iyi geliyor.
Buhar olarak ta kullanabilirsiniz
Benim kadın hastalıkları sıkıntım var. Üç doktora gittim üçüde kökten temizlik dedi🤦

Narkotik basmasın topiği :KK70:
Mesela yağniiii :ıslık:
Okul açıldı çok yoğunum ona zamanım yok🤦
İlaçlarla geçiştiriyorum.
Bir şey daha sorayım. Üzülünce seninde ağrın artıyor mu🤔
Simdi dusununce üzüldüğüm zaman agrim oluyomu dikkat etmedim hic. Ama fazla yürüyünce ayakta durunca asiri agrim oluyor. Gücten dusuruyor insani🥲

Simdi dusununce üzüldüğüm zaman agrim oluyomu dikkat etmedim hic. Ama fazla yürüyünce ayakta durunca asiri agrim oluyor. Gücten dusuruyor insani🥲
Sende de mi aynı sıkıntı var canım?

Kenevir aslında zararından fazla yararı olan bir şey diye biliyorum.
Tabi genel zararlı yanını kullanıyo :confused:

Allah kolaylık versin canım 🤩Beni tek anlayan kişi🥰

Back