Aynen benim kızlar çok mutlu olurduİşkembeyi gönül rahatlığıyla verebilirdin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen benim kızlar çok mutlu olurduİşkembeyi gönül rahatlığıyla verebilirdin.
Beni kim ne zaman yükseltti dünden beri söylüyorsun ama sanırım ben bişeyler kaçırdım.Yok ben kaybeden gönüllerin birincisi olarak demedim
En başta charlotte çok yükseltildi sonrası hezeyan
Neyse ki oylamadan önce kimseyi yükseltmedim
Çünkü biz kitaplı ve tiramisulu sunumlar sevmiyoruz haa bide çok çilekliNiye yav
Hassas noktam çilek ve frambuazÇünkü biz kitaplı ve tiramisulu sunumlar sevmiyoruz haa bide çok çilekli
Teşekkürler
Kahretsin bende çok seviyorummmHassas noktam çilek ve frambuaz
Neyseki şimdilik fasille olacak gibi görünüyor, kimseye tehlike arz edemeyecek Pari’mKahretsin bende çok seviyorummm
Fasillelik çooh guzeldir dimii hiç tatmadım daNeyseki şimdilik fasille olacak gibi görünüyor, kimseye tehlike arz edemeyecek Pari’m
Hıhı, ama zorluğu da var.Fasillelik çooh guzeldir dimii hiç tatmadım da
Senin sunumlarını da biliyoruz.Çünkü biz kitaplı ve tiramisulu sunumlar sevmiyoruz haa bide çok çilekli
Benlik değilmiş o zaman yasom heyecansız yaşayamamHıhı, ama zorluğu da var.
1. olamayacağın için iddialı tarif almıyorsun, bir de hiç kendi oyuna bakmıyorsun. Heyecan yok.
Şiii çiçeğimmm susuyoruzSenin sunumlarını da biliyoruz.
Kış da geliyor, şömine mevsimi.Şiii çiçeğimmm susuyoruz
Susun Sıradaki kategorinin korkulu rüyası konuşuyorŞiii çiçeğimmm susuyoruz
2 kızçe ile yeterince heyecan vardır hayatında Pari’mBenlik değilmiş o zaman yasom heyecansız yaşayamam
Ay evet şömineyi kullanalım margimKış da geliyor, şömine mevsimi.
Tabiii tabiii ben kızlardan fırsat bulup girene kadar hep miiikem şeyler bitiyor joyzcummmSusun Sıradaki kategorinin korkulu rüyası konuşuyor
Kesinliklee hareketli zamanlar geldi çattı yasom2 kızçe ile yeterince heyecan vardır hayatında Pari’m
Ben kaynanamın doğalgaz sobasını düşünüyorum kuş için kestane yapar çağırır.Kış da geliyor, şömine mevsimi.
Koca yaz bitti, şu havuzu kullanmadın ya. Nazarımdan mı korktun cinim?Ay evet şömineyi kullanalım margim
Tabiii tabiii ben kızlardan fırsat bulup girene kadar hep miiikem şeyler bitiyor joyzcummm
Neyse ki sıradaki kategorinin popüleri yok konuşturursun sunumunuAy evet şömineyi kullanalım margim
Tabiii tabiii ben kızlardan fırsat bulup girene kadar hep miiikem şeyler bitiyor joyzcummm