- 5 Mayıs 2020
- 13.194
- 1
- 40.741
- 548
İstersen bir de kan ter içinde kala kala yürüyeyim DeynoooEskiden adı Akbildi, şimdi adı akbil değil ama millet yine akbil diyor
Tamam taam köy otobüslerine bin de gel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstersen bir de kan ter içinde kala kala yürüyeyim DeynoooEskiden adı Akbildi, şimdi adı akbil değil ama millet yine akbil diyor
Tamam taam köy otobüslerine bin de gel
Kesin yaparım ne bileyim ben hayatımda akbil miSen Akbil diye sınırsız kredi kartını falan uzatırsın, aman haa
İstanbulkart var değil mi oralarda?Geçen gün hastane çıkışında otobüs gelmeden hazır edeyim dedim. Otobüs geliyordu, elime baktım ki akbil diye kimliği çıkarmışım
Arapların tercih ettiği Vito’lardan mı tutsan?Kesin yaparım ne bileyim ben hayatımda akbil mi
Görmüşüm anaaaaağ
Swarovski de kaplatayım dimiArapların tercih ettiği Vito’lardan mı tutsan?
Sen arabaya değil, kendine kaplat en iyisiSwarovski de kaplatayım dimi
NESLİ 2.olduğu halde sizin kadar üzülmüyor be
Bu geceki rüyam da buna çalışsınSen arabaya değil, kendine kaplat en iyisi
Çünkü bu ikincilik aslında birincilik gibiydiNESLİ 2.olduğu halde sizin kadar üzülmüyor be
Evet kaybeden gönüllerin olacak da Charlotte niye harcandıÇünkü bu ikincilik aslında birincilik gibiydi
Burası kk adamımEvet kaybeden gönüllerin olacak da Charlotte niye harcandı
Yok ben kaybeden gönüllerin birincisi olarak demedimEvet kaybeden gönüllerin olacak da Charlotte niye harcandı
Şarlot da yalnız hakkını vermek lazım...Yok ben kaybeden gönüllerin birincisi olarak demedim
En başta charlotte çok yükseltildi sonrası hezeyan
Neyse ki oylamadan önce kimseyi yükseltmedim
Yakşamlar margi buralardan uzaklaşsan artık iyi edersinYiakşamlarrrrr
İşkembeyi gönül rahatlığıyla verebilirdin.Bir daha tarifimi kimseye vermeyeceğim sakın sulanmayın
Niye yavYakşamlar margi buralardan uzaklaşsan artık iyi edersin