- 28 Haziran 2011
- 61.124
- 153.782
- 898
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arttırayım mı oylarınıHâlâ mı 74
Geçerken beni de alHüçççç bende hep hayal kuruyorum bir gün gidip neneme başında dua okuyacağım
Görmem lazımBenim aklıma bir tarif geldi. Komşu köyler falan hep yaparız. Fakat nette farklı çıkıyor o tarif, kabul olur mu benim yaptığım,
Arttırayım mı oylarını
Aynen çok takdir ettimNESLİ 2.olduğu halde sizin kadar üzülmüyor be
VIP köşe ayırttınız mı JOYz için, sen zaten kraliyet ailesindensin?Hüçççç bende hep hayal kuruyorum bir gün gidip neneme başında dua okuyacağım
Geçerken beni de al
VIP yoksa gelmem halkın arasına karışamamVIP köşe ayırttınız mı JOYz için, sen zaten kraliyet ailesindensin?
Özel uçağını hazırlat sen bebeyim, çözeceğiz bu konuyuVIP yoksa gelmem halkın arasına karışamam
Akbilimi göndereyim ben, otobüsle gel, aktarma indirim oluyorVIP yoksa gelmem halkın arasına karışamam
Benimki çok yakıyor ya Msspinkie ile gidelimÖzel uçağını hazırlat sen bebeyim, çözeceğiz bu konuyu
Ben şuan bir köşede krize girmiştimAynen çok takdir ettim
Akbil de neeE?Akbilimi göndereyim ben, otobüsle gel, aktarma indirim oluyor
Otobüsler artık benim mekanım olabilirAkbilimi göndereyim ben, otobüsle gel, aktarma indirim oluyor
Eskiden adı Akbildi, şimdi adı akbil değil ama millet yine akbil diyorAkbil de neeE?
Sen Akbil diye sınırsız kredi kartını falan uzatırsın, aman haaAkbil de neeE?
Geçen gün hastane çıkışında otobüs gelmeden hazır edeyim dedim. Otobüs geliyordu, elime baktım ki akbil diye kimliği çıkarmışımSen Akbil diye sınırsız kredi kartını falan uzatırsın, aman haa