• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
Ekstra hiçbir sebze yok sorun orada. 😁 Patates, soğan, domates, biber falan.
Davık var mı, pattis-soğan-sarımsak-biber-domtis ile hiç yağsız ve susuz en kısık ateşe koysan. Kendi kendine pişince çok güzel oluyor.

Şimdiden afiyet olsun komşum 🥰 annem pazartesi biyopsi olacak canım, inşallah sonucu temiz çıkar 🙏🙏🙏

Afiyet olsun 😊 tebrikler bu arada, şimdiye kadar yapılmış en muntazam tiramisu sunumuydu👏
İnşallah canım benim 🤲🏻🥰

Şimdiden afiyet olsun komşum 🥰 annem pazartesi biyopsi olacak canım, inşallah sonucu temiz çıkar 🙏🙏🙏

Afiyet olsun 😊 tebrikler bu arada, şimdiye kadar yapılmış en muntazam tiramisu sunumuydu👏
Teşekkür ederim pearlüm shinem ❤️

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim annene ve tüm hastalara şifa versin inşallah 🤲

Şu pastaları gördükçe her gün canım tatlı bir şeyler istiyor. Dünden beri de aklımda Kıbrıs tatlısı var :KK43:
Ama ben çoğu kez yalnız kaldığım evde tek başıma o tatlıları nasıl bitireyim 😢
Tart kalıbı ya da küçük borcamla deneyin. Yarım ölçülerle gayet ideal oluyor. Daha önce yapmıştım Kıbrıs tatlısı, bu sitede de tarifi var. 🙃

Tart kalıbı ya da küçük borcamla deneyin. Yarım ölçülerle gayet ideal oluyor. Daha önce yapmıştım Kıbrıs tatlısı, bu sitede de tarifi var. 🙃
Yapılışını biliyorum, yıllardır uyguladığım tarif var.
İş yerinin restoranında bir servis personeli vardı, eli çok boldu. Abicim az doldur diyordum..ne olacak yahu, yersiniz diyordu. Sorun da o zaten, yerim.
Ama yememem lazım. Artık yaşımız 40+ oldu eskisi kadar kolay verilmez.
Bu kadar vicdan azabı çekip şimdi de tatlıyı yapmak için ceviz ve yumurta almaya gidiyorum 🙈🤫

Yapılışını biliyorum, yıllardır uyguladığım tarif var.
İş yerinin restoranında bir servis personeli vardı, eli çok boldu. Abicim az doldur diyordum..ne olacak yahu, yersiniz diyordu. Sorun da o zaten, yerim.
Ama yememem lazım. Artık yaşımız 40+ oldu eskisi kadar kolay verilmez.
Bu kadar vicdan azabı çekip şimdi de tatlıyı yapmak için ceviz ve yumurta almaya gidiyorum 🙈🤫
Atın ölümü arpadan olsun. Ben artık bir şey yapacağım zaman hep tart ya da küçük borcam tariflerine bakıyorum. Bir tabak da komşuya ikram edince hemen bitiyor. Şimdiden afiyet olsun. 😁

Back