En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
Geçen bir yerde paylaştığım yorumu ( şiir) birisi 1000k da paylaşmak istedi. Bana aitti. Ben pek sıcak bakmadım
O nasıl oluyor ki. İleti olarak paylaşacak herhalde. Sıcak bakmaman iyi olmuş, kendi şiiri gibi duracaktı, belki de insanlar alır sahiplenirdi. Ben genelde alıntı olarak paylaşıyorum kitapta okuduğum sözleri, zaten yazar, kitap ismi ve yayınevi falan hep yazıyor.

Ben amatör olarak yazıyorum zaten hikaye
Vay
Ben de bir ara düşündüm ama kararsız kaldım.
Yoğun bir döneme giriyorum ders çalışmam lazım, yarından sonra pek girmeyeceğim buraya da. Yoksa bir şeyler yazmayı düşünebilirdm belki

1000k hakkında çok fikrim yok zaten kullanmadım hiç.
Google play kitaplar
Wattpad vb sitelerdende okuyorum.

Vay
Ben de bir ara düşündüm ama kararsız kaldım.
Yoğun bir döneme giriyorum ders çalışmam lazım, yarından sonra pek girmeyeceğim buraya da. Yoksa bir şeyler yazmayı düşünebilirdm belki
Yoğunluğun varsa zor iş.
Rahatladığın zaman denemeni dilerim
Dersler daha önemli

Yükseliş yok diyemeyiz canım sende
İyi bir tarifi güzel yorumlamak yeterli geliyor bi süredir bana.
Birincilik niyeti ile yola çıkıp kaptırınca KK bu sağı solu belli olmuyor işte orda düşüyorsun

1000k hakkında çok fikrim yok zaten kullanmadım hiç.
Google play kitaplar
Wattpad vb sitelerdende okuyorum.
1K da zaten kitap okuyamıyoruz, sadece okuduklarımızı paylaşıyoruz. Örnek atayım birazdan.
Wattpad okumadım hiç

İyi bir tarifi güzel yorumlamak yeterli geliyor bi süredir bana.
Birincilik niyeti ile yola çıkıp kaptırınca KK bu sağı solu belli olmuyor işte orda düşüyorsun
Değerini anlamayanlar utansın bebeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…