- 2 Aralık 2015
- 31.710
- 105.696
- 598
Kazene gösterelim, belki inanırÇok iyi olur nazocum çok ihtiyacım var inan 283 yapsan yeter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kazene gösterelim, belki inanırÇok iyi olur nazocum çok ihtiyacım var inan 283 yapsan yeter
Yükseltip yükseltip düşürüyolar seniAmaaağn Sosyom benim tünelin ucu bi yere çıkmıyor nasılsa
Nasıl yapacaksın, bana da gösterÇaktırmadan birinci olcam başka türlü olmayacak napam
1000k konuşması geçti ya ondanNeden yazarlık yaptığımı düşündün? Merak ettim
Amin canım. Geçmiş olsun sana ve annene. Ama Dr. olumlu konuşmuş, geç kalınmış ta olabilirdi. Allah dermansız dert vermesin.
Çok sağolun , aminRabbim şifa versin
Buna ancak Kadir İnanırKazene gösterelim, belki inanır Eki Görüntüle 3137121
İşte bu,kanıt gibi kanıt iyi ki varsın nazomm ben kazandım madalyami alayım nevosum N nevresKazene gösterelim, belki inanır Eki Görüntüle 3137121
He simdi anladım. 1K uygulamasını okuduğum kitapları, alıntılari kaydetmek için kullanıyorum, iyi oluyor o yüzden.1000k konuşması geçti ya ondan
Oldum İşte oldumBuna ancak Kadir İnanır
Heyecandan yanlıs kisiyi etiketledin
Çok zekisin bebeğim1 dakika yaa, ben niye herkesin oyunu arttırıyorum ki Nesli ile Margaret in oyunu düşürsem daha iyi
Elim ayağım titriyoooHeyecandan yanlıs kisiyi etiketledin
Levent de İnanırBuna ancak Kadir İnanır
Yerimmmmmmm seni sosyalElim ayağım titriyooo
Benimkine çok gerek yok gibi1 dakika yaa, ben niye herkesin oyunu arttırıyorum ki Nesli ile Margaret in oyunu düşürsem daha iyi
Artık yükselmediğim için düşmüyorum da çok olduYükseltip yükseltip düşürüyolar seni
Ama kazen inanmaz ahsjkdldödLevent de İnanır
Geçen bir yerde paylaştığım yorumu ( şiir) birisi 1000k da paylaşmak istedi. Bana aitti. Ben pek sıcak bakmadımHe simdi anladım. 1K uygulamasını okuduğum kitapları, alıntılari kaydetmek için kullanıyorum, iyi oluyor o yüzden.
Nasıl gerek yokBenimkine çok gerek yok gibi