Yok ya ben oylamada tarifimi arıyorumYani en iyisi katılmamak, kafan rahat olur mu diyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ya ben oylamada tarifimi arıyorumYani en iyisi katılmamak, kafan rahat olur mu diyorsun
Oysa su sıcak sende gelAdi bi korkuttu beni
Şimdiye kadar çok tiramisu yapıldı ama ilk 1.olacak herhaldeBir daha tarifini kimseye vermezsin.
Rabbim şifa versinBenim de annemi 65 yaş üstü rutin kontrole yönlendirdi sağlık ocağı, mamografi ve ultrason şekilde, 5 mmlik bir kitle bulunmuş, yüksek şüpheli yazmış ultrason çeken doktor, pazartesi günü biyopsi olacak , inşallah iyi çıkar sonuçları endişeliyim, ama ultrasonu çeken doktor kötü huylu bile olsa çok küçük olduğu için sana bir zararı olacak gibi değil demiş, onun söylediğine tutunmaya çalışıyorum, ailemizde kimsede yokken ,önce geçen sene ben melanom tanısı aldım ,şimdi de annem Allah kimseye dermansız dert vermesin , sağlıktan daha önemli hiç bir şey yok
Ama yıl kaçŞimdiye kadar çok tiramisu yapıldı ama ilk 1.olacak herhalde
Ben de Dünya mutfağında yapmıştım 2.olmuştu ama senin kadar güzel sunamamıştım tabii
1 dilim koymuşum sunuma
Eki Görüntüle 3137110
Acemilik zamanı 5,5 sene önce. Uzak çekimAma yıl kaç
Şu çatallı süslemede de aklım kaldı. Onu da bir yere iliştirecektim ama düz renk tabak yoktu ahhsjshjdŞimdiye kadar çok tiramisu yapıldı ama ilk 1.olacak herhalde
Ben de Dünya mutfağında yapmıştım 2.olmuştu ama senin kadar güzel sunamamıştım tabii
1 dilim koymuşum sunuma
Eki Görüntüle 3137110
Bence iyiydiAcemilik zamanı 5,5 sene önce. Uzak çekim
Merhaba47 oy ne ya, sonuncuyum resmennnnnnn
Daha önce tiramisu ile katılan tek dilim koyunca ben de öyle yapmıştım. Şimdi yemek, sunum sayfaları çok, değişik sunum fikirleri var. O yüzden şimdi hem daha kolay hem de herkes araştırdığı için daha zorBence iyiydi
Demek dünya mutfagı yapıyordunuz bir zamanlar, pekiiiŞimdiye kadar çok tiramisu yapıldı ama ilk 1.olacak herhalde
1 dilim koymuşum sunuma
Eki Görüntüle 3137110
black e bu sorunun sorulmasini 2 .defa okuyorumMerhaba
Bir yerde yazarlık mı yapıyorsun?
Ben bu ay çok baktım bayağı hatmetmiştimDaha önce tiramisu ile katılan tek dilim koyunca ben de öyle yapmıştım. Şimdi yemek, sunum sayfaları çok, değişik sunum fikirleri var. O yüzden şimdi hem daha kolay hem de herkes araştırdığı için daha zor
Aklima yatan bi tarif verirsen katilirim belki su sogumadanOysa su sıcak sende gel
Yine son zamanlarda katılmışımDemek dünya mutfagı yapıyordunuz bir zamanlar, pekiii
AnlaştıkAklima yatan bi tarif verirsen katilirim belki su sogumadan
Sen peki deme korkuyomDemek dünya mutfagı yapıyordunuz bir zamanlar, pekiii