• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
Bir daha tarifini kimseye vermezsin. 🤓
Şimdiye kadar çok tiramisu yapıldı ama ilk 1.olacak herhalde 😍
Ben de Dünya mutfağında yapmıştım 2.olmuştu ama senin kadar güzel sunamamıştım tabii🤭
1 dilim koymuşum sunuma🤦🏻‍♀️
1664393526510.png

Benim de annemi 65 yaş üstü rutin kontrole yönlendirdi sağlık ocağı, mamografi ve ultrason şekilde, 5 mmlik bir kitle bulunmuş, yüksek şüpheli yazmış ultrason çeken doktor, pazartesi günü biyopsi olacak , inşallah iyi çıkar sonuçları 🙏 endişeliyim, ama ultrasonu çeken doktor kötü huylu bile olsa çok küçük olduğu için sana bir zararı olacak gibi değil demiş, onun söylediğine tutunmaya çalışıyorum, ailemizde kimsede yokken ,önce geçen sene ben melanom tanısı aldım ,şimdi de annem 😔 Allah kimseye dermansız dert vermesin , sağlıktan daha önemli hiç bir şey yok 😔
Rabbim şifa versin 🤲🌹

Şimdiye kadar çok tiramisu yapıldı ama ilk 1.olacak herhalde 😍
Ben de Dünya mutfağında yapmıştım 2.olmuştu ama senin kadar güzel sunamamıştım tabii🤭
1 dilim koymuşum sunuma🤦🏻‍♀️
Eki Görüntüle 3137110
Şu çatallı süslemede de aklım kaldı. Onu da bir yere iliştirecektim ama düz renk tabak yoktu ahhsjshjd

Daha önce tiramisu ile katılan tek dilim koyunca ben de öyle yapmıştım. Şimdi yemek, sunum sayfaları çok, değişik sunum fikirleri var. O yüzden şimdi hem daha kolay hem de herkes araştırdığı için daha zor🤭

Daha önce tiramisu ile katılan tek dilim koyunca ben de öyle yapmıştım. Şimdi yemek, sunum sayfaları çok, değişik sunum fikirleri var. O yüzden şimdi hem daha kolay hem de herkes araştırdığı için daha zor🤭
Ben bu ay çok baktım bayağı hatmetmiştim🤣
Ama kalıbı alamayınca ve Margaret boşta kalınca üstada bıraktım😁

Demek dünya mutfagı yapıyordunuz bir zamanlar, pekiii 🫠
Yine son zamanlarda katılmışım :KK53:

Back