- 5 Mayıs 2020
- 13.195
- 1
- 40.742
- 548
Girince alışıyorsunNeden zor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Girince alışıyorsunNeden zor
Canım çok geçmiş olsun , mesajlarda öyle bir gözüme ilişti, neyin var canım benim, Allah acil şifalar versin inşallahKıZlar iyileşmeye gidiyorum inşallah Atom tedavisi alacağım ya yarın başlıyor tahliller için iki gün orada olacağım ikinci günün sonunda verecekler .Cumadan sonra da on gün tecrit .10 ekim de Allah ın izni ile buradayım
Sağolun
Ya Deynoo sen de olmasan
Benimkine de el at hayrına
Rabbim acil şifalar versin kukrişKıZlar iyileşmeye gidiyorum inşallah Atom tedavisi alacağım ya yarın başlıyor tahliller için iki gün orada olacağım ikinci günün sonunda verecekler .Cumadan sonra da on gün tecrit .10 ekim de Allah ın izni ile buradayım
Sağolun
Kesinlikle doğruEki Görüntüle 3137086
Çok doğru bir tespit
Çok doğruEki Görüntüle 3137086
Çok doğru bir tespit
Bizim tarifimi yok, tuzumuz kuruBaşına 1 koydum
Eki Görüntüle 3137104
Bir daha tarifini kimseye vermezsin.Bizim tarifimi yok, tuzumuz kuru
Adi bi korkuttu beniNeden zor
Amin canım. Geçmiş olsun sana ve annene. Ama Dr. olumlu konuşmuş, geç kalınmış ta olabilirdi. Allah dermansız dert vermesin.Benim de annemi 65 yaş üstü rutin kontrole yönlendirdi sağlık ocağı, mamografi ve ultrason şekilde, 5 mmlik bir kitle bulunmuş, yüksek şüpheli yazmış ultrason çeken doktor, pazartesi günü biyopsi olacak , inşallah iyi çıkar sonuçları endişeliyim, ama ultrasonu çeken doktor kötü huylu bile olsa çok küçük olduğu için sana bir zararı olacak gibi değil demiş, onun söylediğine tutunmaya çalışıyorum, ailemizde kimsede yokken ,önce geçen sene ben melanom tanısı aldım ,şimdi de annem Allah kimseye dermansız dert vermesin , sağlıktan daha önemli hiç bir şey yok
Yani en iyisi katılmamak, kafan rahat olur mu diyorsunBizim tarifimi yok, tuzumuz kuru
Cansın yavBaşına 1 koydum
Eki Görüntüle 3137104
Ben yapsam sonuncu olurdu Olaysız olurdu. Ondan vermemBir daha tarifini kimseye vermezsin.