- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
Hadi sen de mitevazi seniiŞimdilik.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi sen de mitevazi seniiŞimdilik.
keyif yapmak bizimde hakkimizBuyuk basari o zaman ben de tebrik edeyim benim basim kel mi?
200 oycuk sadece
Ben de oglanlari berbere sutladim kendimi attim yataga yuvarlaniyorum
Sen yine de dikkat et tosbaga gibin gecerim seni
Kadın düşmanlığını konuşturdun gene yazıklağr olsun evine dön artıkUmarjm 1. Olur benim gibi bir turlu gelmeyen rozetin peşinden ağlarsin
Dönüyorum haftaya kocami da özledim zaten. Gidem de ekimde firtina estireyim burda sen kaşındınKadın düşmanlığını konuşturdun gene yazıklağr olsun evine dön artık
He sorma kanka ne keyif ne keyif simdi kalkip doktuklerini toparlicam anca yetisirim zatenkeyif yapmak bizimde hakkimiz
Behey vijdonsez beddua gorunumlü dua ettim işteKadın düşmanlığını konuşturdun gene yazıklağr olsun evine dön artık
bende yemek bile yapmadim biraz dan gelir aç tayfaHe sorma kanka ne keyif ne keyif simdi kalkip doktuklerini toparlicam anca yetisirim zaten
Ben hiç bu şekilde birinci olmadım ki yav arada 200 oy fark olurdu bu her an kapanabilir bir fark ahsjahjs al sana tevazuHadi sen de mitevazi senii
Kolunu bacagini kemirmelerini istemiyosan bi seyler yap bence kankabende yemek bile yapmadim biraz dan gelir aç tayfa
kemirselerde bitmem benKolunu bacagini kemirmelerini istemiyosan bi seyler yap bence kanka
Vijdonsez mi süper ya vacayna gibi hazneme yeni bir kelime kattım.Behey vijdonsez beddua gorunumlü dua ettim işte
Yok vazgectim sen yine mitevazi kalBen hiç bu şekilde birinci olmadım ki yav arada 200 oy fark olurdu bu her an kapanabilir bir fark ahsjahjs al sana tevazu
Gel bebeyimDönüyorum haftaya kocami da özledim zaten. Gidem de ekimde firtina estireyim burda sen kaşındın
VacaynaVijdonsez mi süper ya vacayna gibi hazneme yeni bir kelime kattım.
Canım süpersin muhteşemsin harikasınYolun ucu göründü, 4 gün geri gidemezdim elticim. Sağ olasın.
Canım süpersin muhteşemsin harikasın
Işık göründü
İngiliççe iste negzelVacayna
Oo daha neler varVijdonsez mi süper ya vacayna gibi hazneme yeni bir kelime kattım.