- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
Ay inşallah beklerizz. Canım memleketim çok güzeldir yaBugün biri ile tanıştım oda Diyarbakırlıydı. Bayağı övdü bende iyice merak ettim. Gitmek nasip olur inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay inşallah beklerizz. Canım memleketim çok güzeldir yaBugün biri ile tanıştım oda Diyarbakırlıydı. Bayağı övdü bende iyice merak ettim. Gitmek nasip olur inşallah
Hepinizi özlemiş öpücük yolluyor
Biri ona Konyalı olduğunu hatırlatsınİşte, bilmiyor nasıl yapılır
Biri ona Konyalı olduğunu hatırlatsın
İnşallah canım yakınız zatenAy inşallah beklerizz. Canım memleketim çok güzeldir ya
Anladım ama bulmak zor aklımda yalnız bir tarif varUmarım herkes anlamıştır.
Kesin yapıyoruz.
Çok aslındaAnladım ama bulmak zor aklımda yalnız bir tarif var
Senin mutfak Şefin var mıydı yasom, dikkat etmedim tarifini onunla mı yaptınO zaman bileğine kuvvet Deynep’im
Yaso da yok yoktur sadeceSenin mutfak Şefin var mıydı yasom, dikkat etmedim tarifini onunla mı yaptın
Annem Çerkesdi benim bazı günler böyle toplanıp tepsi tepsi yaparlardı oooh bizde yerdik ne güzel hazır önümüze gelirdi
Çok ama herkes kapacak bir şey.Çok aslında
Kesin mi yöresel nevosumÇok aslında
Var kuzum, evet onunla yaptım.Senin mutfak Şefin var mıydı yasom, dikkat etmedim tarifini onunla mı yaptın
Allah ım şu süreç bitsin bir tepsi yapıp atacağım buraya ben de buraya vurucam kırbacı vurucam kırbacı
Yalnız değilsin KukrişkomAllah ım şu süreç bitsin bir tepsi yapıp atacağım buraya ben de buraya vurucam kırbacı vurucam kırbacı
Bir sürü varÇok ama herkes kapacak bir şey.
Bulgur köfteli bir tarif var ana yemeğimsi
Beni de kırbacla askomAllah ım şu süreç bitsin bir tepsi yapıp atacağım buraya ben de buraya vurucam kırbacı vurucam kırbacı
Kesin canımKesin mi yöresel nevosum
Sen neden girdin bu yola kiYalnız değilsin Kukrişkom