- 24 Eylül 2018
- 98.360
- 294.752
- 698
Bildirim,etiket bakıp çıkıyorum kimse yoksa ,uğruyorum gün içinde hepSen de gitme hiç görünmüyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bildirim,etiket bakıp çıkıyorum kimse yoksa ,uğruyorum gün içinde hepSen de gitme hiç görünmüyorsun
Benim oya ihtiyacım yok ki Deynep’imyasminsay gülom 100ü geçmişsin tebrikler
Bir de cimrilik etmeyip 2 taneden fazla koysaydın daha çok oy alırdın
Arada biz de seni etiketleyelim o zaman bebişim hep senden bekliyorsak demekBildirim,etiket bakıp çıkıyorum kimse yoksa ,uğruyorum gün içinde hep
Orası öyle de fazla oy göz çıkarmaz demişlerBenim oya ihtiyacım yok ki Deynep’im
Oy kaygım da yok
Aç karnına hiç gitmiyor aşko Resmen gaipten karnıyarık kokuları alıyorumAretim,su cokzel,gelsene Kukrim
Hormonlu mantıBlue_Peri mantıyı büyük seviyormuş
Olur bebişim, kalpler hep birArada biz de seni etiketleyelim o zaman bebişim hep senden bekliyorsak demek
Mutfak şefi al bir taneOrası öyle de fazla oy göz çıkarmaz demişler
Çok güzel görünüyor, o zırt pırt yumurta koyup karıştırmak kafamı karıştırdı yoksa yapacağım ds
Birer lira toplayıp şu kıza wifi bağlatalım direkt
Ah aşkom,kiyamamAç karnına hiç gitmiyor aşko Resmen gaipten karnıyarık kokuları alıyorum
HamdolsunyirttikBlue_Peri mantıyı büyük seviyormuş
Yanına da cacık pilavAh aşkom,kiyamam
Bağlatmak bedava değil mi?Birer lira toplayıp şu kıza wifi bağlatalım direkt
Patlıcan zayıf noktam ,içim fena oldu ,ahYanına da cacık pilav
Ben öyle seviyorum biz hep haluj yapardık kıymalı,patatesli ,peynirli karışık .Şu an olsa bir tepsi yerimHormonlu mantı
Bağlandıktan sonra mecbur ödeyecekBağlatmak bedava değil mi?
Faturayı kim ödeyecek?