- 22 Temmuz 2017
- 44.528
- 132.070
- 598
Bende haluj yaparım, ama onunki Kayseri mantısıydı Kukrişkom. Üstelik çorba içerisinde.Ben öyle seviyorum biz hep haluj yapardık kıymalı,patatesli ,peynirli karışık .Şu an olsa bir tepsi yerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende haluj yaparım, ama onunki Kayseri mantısıydı Kukrişkom. Üstelik çorba içerisinde.Ben öyle seviyorum biz hep haluj yapardık kıymalı,patatesli ,peynirli karışık .Şu an olsa bir tepsi yerim
Ben mutfak şefiyim zatenMutfak şefi al bir tane
Üzülme aşkom ben bunların acısını çıkarırım EvvelAllahPatlıcan zayıf noktam ,içim fena oldu ,ah
Aaaa yöresel yemekBen öyle seviyorum biz hep haluj yapardık kıymalı,patatesli ,peynirli karışık .Şu an olsa bir tepsi yerim
O zaman bileğine kuvvet Deynep’imBen mutfak şefiyim zaten
Mutfak küçük zaten, sık kullanılmayan eşyaları ortalıkta sevmiyorum
Canımın içisin aşkom ,çıkarırsın elbet evetÜzülme aşkom ben bunların acısını çıkarırım EvvelAllah
Konyalı o niye Kayseri mantısı yapıyor ki Blue_PeriBende haluj yaparım, ama onunki Kayseri mantısıydı Kukrişkom. Üstelik çorba içerisinde.
Sen şimdi öyle söyleyince benim de ağzım sulanmadı değilBen öyle seviyorum biz hep haluj yapardık kıymalı,patatesli ,peynirli karışık .Şu an olsa bir tepsi yerim
Dudu peri kanalıyla mi asko?Sana öpücük yolluyor
İşte, bilmiyor nasıl yapılırKonyalı o niye Kayseri mantısı yapıyor ki Blue_Peri
Ah aşko,gorseydinders niteliğindeKonyalı o niye Kayseri mantısı yapıyor ki Blue_Peri
Beğendi fikrimi tabiSana öpücük yolluyor
AynenDudu peri kanalıyla mi asko?
Betüş Peri de öpücük yollasin
Annem Çerkesdi benim bazı günler böyle toplanıp tepsi tepsi yaparlardı oooh bizde yerdik ne güzel hazır önümüze gelirdiSen şimdi öyle söyleyince benim de ağzım sulanmadı değil
Bir gelirse var yaaa
Hepinizi özlemiş öpücük yolluyorBir gelirse var yaaa