- 8 Haziran 2013
- 57.052
- 151.533
- 898
Kim yapmış bunuBulduuuuuuuummmmm Eki Görüntüle 3136586
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim yapmış bunuBulduuuuuuuummmmm Eki Görüntüle 3136586
DememKim yapmış bunu
Ama sonra aynısını detaylı yapıp konu açtı.Kim yapmış bunu
Aha tanıdım gözlüklü bir ablaydıAma sonra aynısını detaylı yapıp konu açtı.
Bu arkadaşta pastacıydı.
Değil mi, şom ağzını böyle şeylere açsınBu ay ben birinci olacağım demen lazım
Teşekkür ederimPastaların hepsi muhteşem ama hafif olanlar favorim onlara oy verdim malum 55 yaşından sonra ağır ve çok yağlı Pasta dokunuyor
İvitAha tanıdım gözlüklü bir ablaydı
Bu arkadas buralardaysa kusura bakmasın ama insan pastaneden alır da bunu mu alır hahahahahaBulduuuuuuuummmmm Eki Görüntüle 3136586
Ama en az 6-7 yıl olmuşBu arkadas buralardaysa kusura bakmasın ama insan pastaneden alır da bunu mu alır hahahahaha
Pasta kursuna falan gitmişBu arkadas buralardaysa kusura bakmasın ama insan pastaneden alır da bunu mu alır hahahahaha
Neredeyse 7 sene olmuş, o zamana göre içlerinde en pastane pastane kokan buBu arkadas buralardaysa kusura bakmasın ama insan pastaneden alır da bunu mu alır hahahahaha
Ben hatırlıyorum bunu inanmıştımNeredeyse 7 sene olmuş, o zamana göre içlerinde en pastane pastane kokan bu
O dönem öyleydiBen hatırlıyorum bunu inanmıştım
Allahtan o dönem sadece seyirciydimO dönem öyleydi
Ama insan pasta içine güzel bir krema yapar, basmış şantiyiO dönem öyleydi
Mantimsi bir takım canlı organizmaya dönmüştü cancağızımMantı mı, onunki mantı mıydı cancağzım?
Nasılsın cancağzım, fazla gelemiyorsun bu ara?Mantimsi bir takım canlı organizmaya dönmüştü cancağızım
Çok şükür cancağızım, hep evdeyim. Sohbet edecek biri olursa takılıyorum,sen nasılsın?Nasılsın cancağzım, fazla gelemiyorsun bu ara?