- 2 Aralık 2015
- 31.721
- 105.722
- 598
Benim aklıma gelmişti o, adını söylemeyeyimGeçen masterchefte bir yemek yaptılar. Yufkayı rulo sarıp pişirdiler. Üstüne tavuk, yoğurt, sos Adını unuttum ya sanki bizde yaptık.
Onu yapın mesela
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim aklıma gelmişti o, adını söylemeyeyimGeçen masterchefte bir yemek yaptılar. Yufkayı rulo sarıp pişirdiler. Üstüne tavuk, yoğurt, sos Adını unuttum ya sanki bizde yaptık.
Onu yapın mesela
Meraktan olucemBende kaçırdım Azerin
Sinir yaFatmanur’un entrikaları ile geçiyor
Bende unuttumBenim aklıma gelmişti o, adını söylemeyeyim
Eski pasta konularına bakmak lazımMeraktan olucem
DiyarbakırYok görmedim bu yıl çok sarmıyor. Senin memleket neresi
ANAMMMYa bana 5 dk mesafelik yere gelmişler gittikten sonra duydum
Bugün biri ile tanıştım oda Diyarbakırlıydı. Bayağı övdü bende iyice merak ettim. Gitmek nasip olur inşallahDiyarbakır
Bu sene cidden sarmıyor ya, geçen sene bi dakikasını kaçırmazdım. Bu senekiler nanayyy.
Diyarbakır diye izledim, canım memleketimi ne güzel çekmislerdi ya
Eveten son tee ne zaman ben birinci olmusum kendimden süphe ettim su anbenden oncekileri bulmak gerekEski pasta konularına bakmak lazım
Sirondu benim dediğim, bu kızlardan da birşey kaçmıyorBende unuttum
Ben sana birini özelden atayımEski pasta konularına bakmak lazım
Bana da bana daBen sana birini özelden atayım
Şakire yokBana da bana da
Biraz farklıydı ama onunda çeşitleri var. Mesela Elazığ'a üstüne sadece sarımsaklı yoğurt, tereyağı dökülüyor.Sirondu benim dediğim, bu kızlardan da birşey kaçmıyor
O kadar ara verdiğim döneme baktım, bulamadım. Zaten yokluğumda senin olduğun dönemde yapılmış pasta kategorisi.Eveten son tee ne zaman ben birinci olmusum kendimden süphe ettim su anbenden oncekileri bulmak gerek
At bakimBen sana birini özelden atayım
Çok eski bulamazsınızO kadar ara verdiğim döneme baktım, bulamadım. Zaten yokluğumda senin olduğun dönemde yapılmış pasta kategorisi.
Demekki, benden de önce. Yani 5 yıldan da geride.
Nevreste elticim, link verebilir misin, bulamadık?