Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adı ve kimliği bile var Dudu Peri MantiNaz ahahahahahahahO kadar büyütmüş demek Blue_Peri
Çok şükür cancağzım, bende bu ara hep evdeyim. Yaz bana, ben sohbet ederim seninle.Çok şükür cancağızım, hep evdeyim. Sohbet edecek biri olursa takılıyorum,sen nasılsın?
Adı ve kimliği bile var Dudu Peri MantiNaz ahahahahahahah
Severim seniiii yazarım cancağızımÇok şükür cancağzım, bende bu ara hep evdeyim. Yaz bana, ben sohbet ederim seninle.
Kızamaz o. Bize mantı şakası serbestSeviyorum seni ,kızma he Blue_Peri
Sana söylediğim oydu nevosYok ya değil bu biraz değişikti.
Komşu muhabbetinden sonra tırsıyorum MavisimKızamaz o. Bize mantı şakası serbest
Sizin yörenin mi oSana söylediğim oydu nevos
Bizi dövebilirKomşu muhabbetinden sonra tırsıyorum Mavisim
Ben dedim ona ben senden tırstım dedim. Bidaha şaka yapmam dedim. Oda inandı garibim yapın size kızar mıyım serbest dediKomşu muhabbetinden sonra tırsıyorum Mavisim
Kıyar mi? evet ,kıyar ahahahahahaBizi dövebilir
İçim rahatladı, Konya bana uzak zatiiiBen dedim ona ben senden tırstım dedim. Bidaha şaka yapmam dedim. Oda inandı garibim yapın size kızar mıyım serbest dedi
Üst katında otursak balkondan halı sallandırsak bizimle birlikte aşağı çekerKıyar mi? evet ,kıyar ahahahahaha
Komşusu da yol değişiyormuş periyi görünceİçim rahatladı, Konya bana uzak zatiii
Bizim yörede ismi farklı geçiyor ama balikesirde farklı nevosum ben çocukluğumdan beri bizim saniyorum burada başka şehirleri de duydum vallahiSizin yörenin mi o
Abboow Allah korusun YarabbbiiiÜst katında otursak balkona halı sallandırsak bizimle birlikte aşağı çeker
Ben tasinirdimKomşusu da yol değişiyormuş periyi görünce
Güzel bir yemekBizim yörede ismi farklı geçiyor ama balikesirde farklı nevosum ben çocukluğumdan beri bizim saniyorum burada başka şehirleri de duydum vallahi