- 16 Ağustos 2010
- 293.189
- 603.221
- 43
Kalmadı kardeşHe valla nerde o eski bulanik fotolar nerde simdiki pinterestden firlamislar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalmadı kardeşHe valla nerde o eski bulanik fotolar nerde simdiki pinterestden firlamislar
AnladıkAzıcık şom ağızlı oldugum doğrudur
Gördüm gördüm bi daha görmeyeyimİşte böyle oluyor gösterebildik miTekrar istersen söyle
Fark ettikAzıcık şom ağızlı oldugum doğrudur
Neyse yeni elemanlar gelene kadar bu size yeterGördüm gördüm bi daha görmeyeyim
Aslında bunlar bir simülasyonduGördüm gördüm bi daha görmeyeyim
Azicik mi?Azıcık şom ağızlı oldugum doğrudur
Benim bi suçum yok pastadan ötürüymüş yav pasta konuları lanetli demek yapmayalım bi dahaNeyse yeni elemanlar gelene kadar bu size yeter
Ctrl+zAslında bunlar bir simülasyondu
Öğrenmiş oldunuz bana malum oluyoAzicik mi?
Çok istedinizBu ilk değil ciddenBenim bi suçum yok pastadan ötürüymüş yav pasta konuları lanetli demek yapmayalım bi daha
Bir yöresel yemek yarışmasını bu kadar hasretle bekleyeceğim hiç aklıma gelmezdiÇok istedinizBu ilk değil cidden
Kazen in bir oğlu daha oldu biliyor musunYalniz nevo Kazen bile yaslanmiseski Kazen olaydi ohooo
Vallahi onda kavga çıkabilir. Yok o bunu niye aldı yok ona niye bunu verdin. Ama pek ilgilenmiyorumBir yöresel yemek yarışmasını bu kadar hasretle bekleyeceğim hiç aklıma gelmezdi
Kebap yok, pide, börek tarzı yok, keşkek yok dedik anlaştıkVallahi onda kavga çıkabilir. Yok o bunu niye aldı yok ona niye bunu verdin. Ama pek ilgilenmiyorum
Farklı bulun yapın. Hamur işi var.Kebap yok, pide, börek tarzı yok, keşkek yok dedik anlaştık
Börek var dedik ama gözleme yapmayın. Malatya kömbesi yapın meselaKebap yok, pide, börek tarzı yok, keşkek yok dedik anlaştık