Kekler - Pastalar Denenmiş Pratik Pasta Tarifleri

En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
Bilmeden hatalı bildirim yollayınca oy dağılımında etkisi oldu. Tamamen benim hatam özür dilememe rağmen maalesef sözlerinizi kesemedik. Bu sebeple yarışmayı iptal ediyorum.
Ben şimdi gördüm şimdi söz ettim yani siz de başka bir yerde görseniz siz de aynı bizim gibi sorarsınız bence.Çünkü o kelime eklendiğin de değerlendirme olarak bakış açısını değiştirir.
Hemen kızıp atma Kazen abi biz de hiç fikrimizi beyan etmeyelim mi
Zaten başa başlar siz buradaki emeği hiçe saymazsınız güveniyorum terazinize

Son düzenleme:
Arkadaşlar bölüm yetkilisi benim tüm inssiyatif bende Kazen bölüme ve yarışmaya karışmıyor ve ben devam etme kararı aldım. Oylamamız devam ediyor.
O zaman yaz tatilinden bikip,okul acilinca bebeleri şutlamanin sevincini yasayan tum annelerin oylarini bekliyorum

Bilmeden hatalı bildirim yollayınca oy dağılımında etkisi oldu. Tamamen benim hatam özür dilememe rağmen maalesef sözlerinizi kesemedik. Bu sebeple yarışmayı iptal ediyorum.
Abi o bildirimin insanlar üzerinde manipülatif bir etki yaratacağının düşünülmesi kadar doğal bir şey yok ki. Bunu dile getirmek sorun olmamalı. Zaten genellikle konsept pasta önde gidiyordu, tiramisu birkaç kere öne geçmişti. Sonucu değiştireceğini sanmıyorum. Gerek yoktu böyle bir şeye. Neyse ki Nevoş devam etme kararı almış. Hepimizin eline, emeğine sağlık.

Bugün aklıma geldi. Genelde pasta kategorisi olaylı geçiyor. Ya bu pasta hazır gibi inandırıcı değil ya yapım aşaması fotosu eksik falan diye can sıkanlar oluyordu. Bugün dedim içimden ne güzel olaysız, laf söz olmadan geçti bu sefer diye
Az öncesi de nazar boncuğu olsun madem
Her kim olursa olsun ikisi de birincimiz bizim. Kimbilir, bir yarışmada 2 üye de aynı oyla bitirmişti, belki yine aynı şekilde olur 2 birincimiz olur(Amin)

Bu kadar sıkıntı olacaksa ben birinci olabilirim nolcak siz üzülmeyin yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…