Sıkıntı değil Yaaaa....Ya canim olur mu öyle şey
Sahsen ben o pastayi ucuzler parmaklamasin diye kac takla attim
Ben şimdi gördüm şimdi söz ettim yani siz de başka bir yerde görseniz siz de aynı bizim gibi sorarsınız bence.Çünkü o kelime eklendiğin de değerlendirme olarak bakış açısını değiştirir.Bilmeden hatalı bildirim yollayınca oy dağılımında etkisi oldu. Tamamen benim hatam özür dilememe rağmen maalesef sözlerinizi kesemedik. Bu sebeple yarışmayı iptal ediyorum.
O zaman yaz tatilinden bikip,okul acilinca bebeleri şutlamanin sevincini yasayan tum annelerin oylarini bekliyorumArkadaşlar bölüm yetkilisi benim tüm inssiyatif bende Kazen bölüme ve yarışmaya karışmıyor ve ben devam etme kararı aldım. Oylamamız devam ediyor.
BekliyoruzO zaman yaz tatilinden bikip,okul acilinca bebeleri şutlamanin sevincini yasayan tum annelerin oylarini bekliyorum
Pasta yarismasini çok istedik nevos ondan böyle olduArkadaşlar bölüm yetkilisi benim tüm insiyatif bende Kazen bölüme ve yarışmaya karışmıyor ve ben devam etme kararı aldım. Oylamamız devam ediyor.
AnlaştıkPasta yarismasini çok istedik nevos ondan böyle oldubi daha israr etmeyeceğim söz
Demek hepsi senin sucun haPasta yarismasini çok istedik nevos ondan böyle oldubi daha israr etmeyeceğim söz
Abi o bildirimin insanlar üzerinde manipülatif bir etki yaratacağının düşünülmesi kadar doğal bir şey yok ki. Bunu dile getirmek sorun olmamalı. Zaten genellikle konsept pasta önde gidiyordu, tiramisu birkaç kere öne geçmişti. Sonucu değiştireceğini sanmıyorum. Gerek yoktu böyle bir şeye. Neyse ki Nevoş devam etme kararı almış. Hepimizin eline, emeğine sağlık.Bilmeden hatalı bildirim yollayınca oy dağılımında etkisi oldu. Tamamen benim hatam özür dilememe rağmen maalesef sözlerinizi kesemedik. Bu sebeple yarışmayı iptal ediyorum.
Anlaştık
Bu kadar sıkıntı olacaksa ben birinci olabilirim nolcak siz üzülmeyin yeterBugün aklıma geldi. Genelde pasta kategorisi olaylı geçiyor. Ya bu pasta hazır gibi inandırıcı değil ya yapım aşaması fotosu eksik falan diye can sıkanlar oluyordu. Bugün dedim içimden ne güzel olaysız, laf söz olmadan geçti bu sefer diye
Az öncesi de nazar boncuğu olsun madem
Her kim olursa olsun ikisi de birincimiz bizim. Kimbilir bir yarışmada 2 üye de aynı oyla bitirmişti, belki yine aynı şekilde olur 2 birincimiz olur(Amin)
Yav şu kakaolu kedi dilini her yerde aradım lağnet gelsin…BİMEki Görüntüle 3136555 de durmuş durmuş herkes pastasını yapınca reklam yapıyor