Çok teşekkür ederim“Kadınlar klübü konsept” efsane bir şeyKim yaptıysa helal olsun. Yarışmacılara başarılar dilerim
Bizimla deyılsınHaydaa durup dururken konsept dışı kaldık
Benimkisi konsepte giriyor galibaHaydaa durup dururken konsept dışı kaldık
Neyse arkadaslar her ne kadar konsept dışı olsa da pastam ben de çok severek yaptımBizimla deyılsın
Herkesin adina bi tane yolla olsun bitsin KazenBilmeden hatalı bildirim yollayınca oy dağılımında etkisi oldu. Tamamen benim hatam özür dilememe rağmen maalesef sözlerinizi kesemedik. Bu sebeple yarışmayı iptal ediyorum.
ÜzgünümBenimkisi konsepte giriyor galiba
Bence oylarda etkisi olmadı. Zaten çekişmeli gidiyordu. Hala da çekişmeli gidiyorBilmeden hatalı bildirim yollayınca oy dağılımında etkisi oldu. Tamamen benim hatam özür dilememe rağmen maalesef sözlerinizi kesemedik. Bu sebeple yarışmayı iptal ediyorum.
Bence de guzel gidiyordu aslindaBence oylarda etkisi olmadı. Zaten çekişmeli gidiyordu. Hala da çekişmeli gidiyor
Abi yapmayalım lütfen.Bilmeden hatalı bildirim yollayınca oy dağılımında etkisi oldu. Tamamen benim hatam özür dilememe rağmen maalesef sözlerinizi kesemedik. Bu sebeple yarışmayı iptal ediyorum.
Yaaaaa olmasinBilmeden hatalı bildirim yollayınca oy dağılımında etkisi oldu. Tamamen benim hatam özür dilememe rağmen maalesef sözlerinizi kesemedik. Bu sebeple yarışmayı iptal ediyorum.
Merhaba...arkadaşlara sıkıntı olmasın..sizin de kasıtlı yapmadığınızdan zerre kadar şüphem yok.dilerseniz BEN YARISMADAN ÇEKiLEBILIRIM..takdiriniz ve aldığım yorumlar zaten beni çok memnun ettiBilmeden hatalı bildirim yollayınca oy dağılımında etkisi oldu. Tamamen benim hatam özür dilememe rağmen maalesef sözlerinizi kesemedik. Bu sebeple yarışmayı iptal ediyorum.
Hayır benBelkim ben bi patlama yapip hepinizi gececekdin neen iptal oluyo
Herkes o kadar emek verdi. Bencede olmasın arkadaşlarAbi yapmayalım lütfen.
Ya canim olur mu öyle şeyMerhaba...arkadaşlara sıkıntı olmasın..sizin de kasıtlı yapmadığınızdan zerre kadar şüphem yok.dilerseniz BEN YARISMADAN ÇEKiLEBILIRIM..takdiriniz ve aldığım yorumlar zaten beni çok memnun etti