Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani salata olabilir canım. Sizin oralarda hep onun yanına salata yapılır. Mevsim salatasıbulgurlu ama patates köftesi abla
çiğ köfte tarzında olanlardan
evet düşündüm ama hani göze gelsin die başka şey olabilirmi diede düşündümYani salata olabilir canım. Sizin oralarda hep onun yanına salata yapılır. Mevsim salatası
Bol yeşillikli salata olabilir,bulgurlu patates köftesi yada mercimekli köftenin yanına ne gider ?
Yeşil salatabulgurlu patates köftesi yada mercimekli köftenin yanına ne gider ?
Benim gönlümün 1.senin tarifinBende nazoomm
Günaydınlar çicemmmmmGünaydın hello fıstıklı tombilerim
Bende yeşil salata dedim,içine mısır kapya biber hatta ton balık filan süper olur.Yeşil salata
Bizim herif çorbasız, sulu yemeksiz yapamaz ben çorba yapardımbulgurlu patates köftesi yada mercimekli köftenin yanına ne gider ?
Bol yeşillikli salata olabilir,
Yeşil salata
Bizim herif çorbasız, sulu yemeksiz yapamaz ben çorba yapardım
Ama yoğurtlu meze güzel olur, turşu iyi gider, çoban salata, hatta yoğurtlu makarna, patlıcan biber kızartma, ben en iyisi susayım
Semizotu da güzel oluyor mısır, kapya, semiz, kornişonGünaydınlar çicemmmmm
Bende yeşil salata dedim,içine mısır kapya biber hatta ton balık filan süper olur.
Karnın açıktı herhalde seninBizim herif çorbasız, sulu yemeksiz yapamaz ben çorba yapardım
Ama yoğurtlu meze güzel olur, turşu iyi gider, çoban salata, hatta yoğurtlu makarna, patlıcan biber kızartma, ben en iyisi susayım
Gayet güzelde olur.tşk ederim
patlıcan yoğurtlamayla salata yapayım aynen
Aynen semizotuda süper oluyor.Semizotu da güzel oluyor mısır, kapya, semiz, kornişon
Meze olarak ortaya koyacaksan, yoğurtlama daha iyi olur. Köftelerin yanına marul ve yeşil soğan yaprakları da koyarsın.tşk ederim
patlıcan yoğurtlamayla salata yapayım aynen
İkisinide yapevet düşündüm ama hani göze gelsin die başka şey olabilirmi diede düşündüm
aslınad patlıcan yoğurtlama neden olmasın demi yaaa
Direkt köfte tarzı yapacaksa bulgurluları, yeşil salata çok güzel olur. Eğer yedek meze soruyor ise, yoğurtlu bir salata güzel olur ablam.Günaydınlar çicemmmmm
Bende yeşil salata dedim,içine mısır kapya biber hatta ton balık filan süper olur.
Üst çekimde cocostar belli olmuyor yan çekimde üst görünmüyor. Şöyle hafif yan bir çekim olsa belki daha iyi olabilirdi.Bende nazoomm
Meze olarak patlıcan süper olur zaten,hatta içinede köz kapya biber çok yakışıyor.Direkt köfte tarzı yapacaksa bulgurluları, yeşil salata çok güzel olur. Eğer yedek meze soruyor ise, yoğurtlu bir salata güzel olur ablam.