- 8 Nisan 2017
- 56.969
- 300.172
- 698
neler ogretirdin onlari hayal ettimben öğretmen değilim sorun orda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neler ogretirdin onlari hayal ettimben öğretmen değilim sorun orda
elazığlıların yemeğinineler ogretirdin onlari hayal ettim
elazığlıların yemeğini
neler ogretirdin onlari hayal ettim
tıklıyorum nevoşum ama oy verenleri gösteriyo sadece. kimin yaptığını göremiyorum bühühüü bende var bi anormallik galibaİlk mesajda her görselin üstünde tarifin kimin yaptığı ve detayları gösteren linki var tıklayınca götürsün.
Ama sen galiba genel bölümü görmek istiyorsun. Oda burada
Yemekteyiz, Benim Mutfağım, Ödüllü Yarışma
Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım ve Master Şef ödüllü yarışma.www.kadinlarkulubu.com
bana sataşmasanaağğğğğğğğğğğ
Çayı ocaktadır yine, kaçırma
Çok sağol minnoşum teşekkürler hep berabercene inşallah
İlk sayfada oylama fotoğraflarının hepsinin üstünde tarifin adı yazıyor ya, yanında bu emoji var. Tıkla o tarif isimlerine.tıklıyorum nevoşum ama oy verenleri gösteriyo sadece. kimin yaptığını göremiyorum bühühüü bende var bi anormallik galiba
Sana sataşmıyorum, akşam çayım ocakta deyip kaçtı davıkbana sataşmasanaağğğğğğğğğğğ
miniğe konuyu hatırlatıorum
ayyyy şimdi gördüm gerçekten yuh bana çok teşekkür ederim çookİlk sayfada oylama fotoğraflarının hepsinin üstünde tarifin adı yazıyor ya, yanında bu emoji var. Tıkla o tarif isimlerine.
Minik Duduklu Tencere kaçacak kadınmısın sen laSana sataşmıyorum, akşam çayım ocakta deyip kaçtı davık
Bak, HanimKelesimiGetir ablamın Arthur’u da Elazığlı
Rica ederimayyyy şimdi gördüm gerçekten yuh bana çok teşekkür ederim çook
Yelkenleeeeer biçilecekkkkElticim, 2. bildirimi ne zaman isteyeceğine karar verdin mi?
Mehter takımı gibi bu öndeki arkidişler, 2 ileri 1 geri
Dağlardan çektirilen kalyonlar çekileceeekkkYelkenleeeeer biçilecekkkk
Yanlış yere tıklıyorsunuz ankete değil birinci mesajda ki görselleri üstündeki linkleri tıklama lazım. Teknolojiyle ilgin yok galibatıklıyorum nevoşum ama oy verenleri gösteriyo sadece. kimin yaptığını göremiyorum bühühüü bende var bi anormallik galiba
Belki değişir dengeler. 2-3 gündür böyle dip dibe, heyecanları kalmadı.
Umarım değişirBelki değişir dengeler. 2-3 gündür böyle dip dibe, heyecanları kalmadı.