- 8 Nisan 2017
- 56.969
- 300.172
- 698
daha onemli isler var ben alirim yasminin gonlunuMinik Duduklu Tencere kaçacak kadınmısın sen la
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha onemli isler var ben alirim yasminin gonlunuMinik Duduklu Tencere kaçacak kadınmısın sen la
İnşallahUmarım değişir
ortaligi kizistirma tost basacagim dahayasminsay dan önemli ne işin olabilir minik
Gakkoş kocam benimSana sataşmıyorum, akşam çayım ocakta deyip kaçtı davık
Bak, HanimKelesimiGetir ablamın Arthur’u da Elazığlı
1.sayfaya gireceksin, ilk mesajda görseller ve isimleri var, tıklayınca direk o tarifin konusu açılıyor. Sen 1.sayfadan bakmıyorsun galibatıklıyorum nevoşum ama oy verenleri gösteriyo sadece. kimin yaptığını göremiyorum bühühüü bende var bi anormallik galiba
yok aslında çokta ilgiliyimdir ama tez canlılığımdan bazen baktığım şeyi göremiyorumYanlış yere tıklıyorsunuz ankete değil birinci mesajda ki görselleri üstündeki linkleri tıklama lazım. Teknolojiyle ilgin yok galiba
hallettim canım hallettim, sağolasın1.sayfaya gireceksin, ilk mesajda görseller ve isimleri var, tıklayınca direk o tarifin konusu açılıyor. Sen 1.sayfadan bakmıyorsun galiba
Bir daha lazım olur. Ben de ilk oy verdiğimde bildirim geldikten sonra tekrar görselleri nasıl göreceğimi anlamamıştım. Bildirim olan mesajı aramıştım aklıma o geldi. Meğer 1.sayfaya gidip sayfayı kaydırmak gerekiyormuşhallettim canım hallettim, sağolasın
Döv ablam, Elazığlılara laf ediyorGakkoş kocam benim
hahha yirim yalnız değilim deseneBir daha lazım olur. Ben de ilk oy verdiğimde bildirim geldikten sonra tekrar görselleri nasıl göreceğimi anlamamıştım. Bildirim olan mesajı aramıştım aklıma o geldi. Meğer 1.sayfaya gidip sayfayı kaydırmak gerekiyormuş
Yiyecek terliği kafasına az kaldıDöv ablam, Elazığlılara laf ediyor
elazığlıların yemeğini
Yoğurtlu patlıcanpatates köftesi yada mercimekli köftenin yanına ne gider ?
bulgurlu ama patates köftesi ablaYoğurtlu patlıcan
Bende nazoommMeyveli Cocostar pastayı çok beğendim ben, iddialı bulduğum tariflerdendi, daha fazla oy alır diyordum