• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
Popüler ya bence yasak olmalı 🤔
Aynen her yörede yapılır. Bizde adı farklıdır. Sıkma köfte deriz😁Eşimin en sevdiği yemek diyebilirim. Yemek bulamayınca hemen onu söyler. Yardım edeceksen yapalım derim🤣Beraber yaparız. Ayda en az bir kere yapılır.

Aynen her yörede yapılır. Bizde adı farklıdır. Sıkma köfte deriz😁Eşimin en sevdiği yemek diyebilirim. Yemek bulamayınca hemen onu söyler. Yardım edeceksen yapalım derim🤣Beraber yaparız. Ayda en az bir kere yapılır.
Bizde çok seviyoruz. Acayip lezzetli. Onu yapınca başka yemek aramıyor insan 😍

O zaman popüler olmayan, kebap olmayan, pide olmayan keşkek olmayan tariflere bakalım mı 🤣

maşallah.. başarıları daim olsun inşallah ablacım

kukrişim üzülme bende diyetteyim
tok açın halinden anlamaz
ama ben seni anlıorum :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

offf böyle okuyunca tüylerim diken diken oluyor
Allah sıralı ölüm versin
kimseyi evladıyla sınamasın :KK43:
bu aralar lösemiyi çok duyuyorum :KK43:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :KK36:
🤗

O zaman popüler olmayan, kebap olmayan, pide olmayan keşkek olmayan tariflere bakalım mı 🤣
Aynen öyle 🤣Popülerlikten kasıt mesela fellah Türkiye'nin her yerinde yapılır, herkes bilir. Ama Antep'in Arap köftesi, ekşili köfte orada bilinir.Adıda duyulmuştur. Herkes bilmez☺️En azından tadı bilinmez. Onlar yapılabilir.

Aynen öyle 🤣Popülerlikten kasıt mesela fellah Türkiye'nin her yerinde yapılır, herkes bilir. Ama Antep'in Arap köftesi, ekşili köfte orada bilinir.Adıda duyulmuştur. Herkes bilmez☺️En azından tadı bilinmez. Onlar yapılabilir.
Fellah köftesi için popüler demiştim. 😒

Ben de herkesin bildiklerini biliyorum bana tarif bulun yoksa Susurluk tostu yaparım :KK53:

Cacıklı(semizotu) Arap köftesi tanıdık geldi mi🤣
resim-antep-usulu-arap-koftesi-tarifi-5838.jpg

Back