- 5 Mayıs 2020
- 13.218
- 1
- 40.798
- 548
Fellah yasak mıİçli köfte fellah analı kızlı yasak
Mesela yoğurtlu bulgur köftesi, sömelek, aya köftesi gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fellah yasak mıİçli köfte fellah analı kızlı yasak
Mesela yoğurtlu bulgur köftesi, sömelek, aya köftesi gibi
Çok şükür olmuşuz. Yoksa sunumlar arşa çıktıBizim yok ama birinci olmuşluğumuzda var
Popüler ya bence yasak olmalıFellah yasak mı
Heee o bakımdan tamamPopüler ya bence yasak olmalı
Aynen her yörede yapılır. Bizde adı farklıdır. Sıkma köfte derizEşimin en sevdiği yemek diyebilirim. Yemek bulamayınca hemen onu söyler. Yardım edeceksen yapalım derimBeraber yaparız. Ayda en az bir kere yapılır.Popüler ya bence yasak olmalı
Bizde çok seviyoruz. Acayip lezzetli. Onu yapınca başka yemek aramıyor insanAynen her yörede yapılır. Bizde adı farklıdır. Sıkma köfte derizEşimin en sevdiği yemek diyebilirim. Yemek bulamayınca hemen onu söyler. Yardım edeceksen yapalım derimBeraber yaparız. Ayda en az bir kere yapılır.
O zaman popüler olmayan, kebap olmayan, pide olmayan keşkek olmayan tariflere bakalım mıAynen her yörede yapılır. Bizde adı farklıdır. Sıkma köfte derizEşimin en sevdiği yemek diyebilirim. Yemek bulamayınca hemen onu söyler. Yardım edeceksen yapalım derimBeraber yaparız. Ayda en az bir kere yapılır.
Yanına cacık, turşu tamamdırBizde çok seviyoruz. Acayip lezzetli. Onu yapınca başka yemek aramıyor insan
maşallah.. başarıları daim olsun inşallah ablacım
kukrişim üzülme bende diyetteyim
tok açın halinden anlamaz
ama ben seni anlıorum
offf böyle okuyunca tüylerim diken diken oluyor
Allah sıralı ölüm versin
kimseyi evladıyla sınamasın
bu aralar lösemiyi çok duyuyorum
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Aynen öyle Popülerlikten kasıt mesela fellah Türkiye'nin her yerinde yapılır, herkes bilir. Ama Antep'in Arap köftesi, ekşili köfte orada bilinir.Adıda duyulmuştur. Herkes bilmezEn azından tadı bilinmez. Onlar yapılabilir.O zaman popüler olmayan, kebap olmayan, pide olmayan keşkek olmayan tariflere bakalım mı
Çok naziksinizMargaret Hale , ben Tiramisu’dan böyle bir performans beklemiyordum.
Nesli ile Şarlot yarışır diyordum. Helâl olsun sana.
Profesyonel pastacıyı böyle zorladınız, ben size daha ne diyeyim, Helâl olsun.
Benim için 1. Nesli’de olsa, bu işten para kazandığı için sizler şampiyonsunuz JOYz Margaret Hale
Fellah köftesi için popüler demiştim.Aynen öyle Popülerlikten kasıt mesela fellah Türkiye'nin her yerinde yapılır, herkes bilir. Ama Antep'in Arap köftesi, ekşili köfte orada bilinir.Adıda duyulmuştur. Herkes bilmezEn azından tadı bilinmez. Onlar yapılabilir.
Ben de herkesin bildiklerini biliyorum bana tarif bulun yoksa Susurluk tostu yaparımAynen öyle Popülerlikten kasıt mesela fellah Türkiye'nin her yerinde yapılır, herkes bilir. Ama Antep'in Arap köftesi, ekşili köfte orada bilinir.Adıda duyulmuştur. Herkes bilmezEn azından tadı bilinmez. Onlar yapılabilir.
Aynen popüler ötesiFellah köftesi için popüler demiştim.
Bakalım bana yar ederler miSarımsaklı köfte yap dedim işte
BakırCacıklı(semizotu) Arap köftesi tanıdık geldi miEki Görüntüle 3135626