- 22 Temmuz 2017
- 44.556
- 132.131
- 598
O sebeple değil Canom, her şeyi başarır bu hatunFasülyesin niye korkuyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O sebeple değil Canom, her şeyi başarır bu hatunFasülyesin niye korkuyorsun
gelmem kandıramazsn beniAaaa etmedim mi ayıp etmişim. Senin oyun benim için önemli yavrum o zaman gel bi dahaki yarışmaya kapışalım
adımı sormayıp direk soyadımı sorman bence asıl ilginçO Yaso, senin adını bile bilmiyorum. Ama soyadını biliyorum, ne ilginç ahsjjsjs
Öyle maşallahı var. Taa ilk sunumun dan belliydiO sebeple değil Canom, her şeyi başarır bu hatun
trimisu amerikanın oyunlarından yapmışBende şarlota şaşırdım. Konsept ile kapışır diye düşünüyordum.
Tiramisu 3 olur gözüyle bakıyordum ne yalan söylim
Bende seninkini biliyorum, ne olmuş.O Yaso, senin adını bile bilmiyorum. Ama soyadını biliyorum, ne ilginç ahsjjsjs
Gelin soyadları neymiş dedi ben napayımgelmem kandıramazsn beni
adımı sormayıp direk soyadımı sorman bence asıl ilginç
benm suçum yok
Kıbrıs tatlısına da yapmıştı. Acil chesecake süsü yasaklansıntrimisu amerikanın oyunlarından yapmış
gelini alırken bidaha düşünün o zamanıGelin soyadları neymiş dedi ben napayım
Heh ben de aynen böyle bekliyordum.Bende şarlota şaşırdım. Konsept ile kapışır diye düşünüyordum.
Sende iyi oy aldın. Beşincisin sankiBende şarlota şaşırdım. Konsept ile kapışır diye düşünüyordum.
Ben şaşırmadım yav Şarlot sonuçta. Tiramisuyu bilmeyen sevmeyen yok e bir de doğru ellerde oluncaBende şarlota şaşırdım. Konsept ile kapışır diye düşünüyordum.
Bu sefer sadece ben yapmamışım.Kıbrıs tatlısına da yapmıştı. Acil chesecake süsü yasaklansın
Benim duam var onun üstündeBende şarlota şaşırdım. Konsept ile kapışır diye düşünüyordum.
Gelirsin gelirsiiiingelmem kandıramazsn beni
adımı sormayıp direk soyadımı sorman bence asıl ilginç
benm suçum yok
Şaşırdım bendeSende iyi oy aldın. Beşincisi sanki
Sen yapacaktın yaaBenim duam var onun üstünde
Size bağlıŞaşırdım bende
Önümüzdeki yarışma neye karar verdik şimdi
Anamın duası yeter.Benim duam var onun üstünde
O benim vekilimPintereste hala tiramisu bildirimi geliyorSen yapacaktın yaa
Değil mi yaAnamın duası yeter.