- 8 Haziran 2013
- 57.074
- 151.587
- 898
Ama bu popülerAnkara tava
Eki Görüntüle 3135634
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama bu popülerAnkara tava
Eki Görüntüle 3135634
nie olmazmışşşşşşşşşşşşşş hanımefendicimmmmmmmmmmmmmmOlmaz bence oda bilindik.
Anonim olarak kaldın kadınPatlıcan tarifi ararken bir sitede yine kendi görselimi buldum
Dün aklımdan bu geçmişti. Dedim ki Nevoş fellaha benziyor diye vermez bunu. Şimdi herkes bunu kapmaya çalışır. Tişikkirlir Nevoş.Cacıklı(semizotu) Arap köftesi tanıdık geldi miEki Görüntüle 3135626
İşte olmaz. Oranın kağıt kebabı da olmazOlmaz bence oda bilindik.
Hatayın bizim bilmediğimiz ya da bildiğimiz ama yapmış, yemiş ihtimalimiz az olduğu bir tarifi var mınoluo burda yaaa
köfteler fellahlar pastalar vs
en en en birinci benim bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
OffffAnkara tava
Eki Görüntüle 3135634
bizim herşeyimiz olurrrrrrrrrİşte olmaz. Oranın kağıt kebabı da olmaz
abla senin bilmediğin bişey varmı onu bilmiyorum benHatayın bizim bilmediğimiz ya da bildiğimiz ama yapmış, yemiş ihtimalimiz az olduğu bir tarifi var mı
Sen kalbimin birincisisin yavru kuşumnoluo burda yaaa
köfteler fellahlar pastalar vs
en en en birinci benim bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Pöç kasabında yemiştim efsanebizim herşeyimiz olurrrrrrrrr
bakma sen nevoş ablaya
Sen kalbimin birincisisin yavru kuşum
nickimi tavasiz kaldim anne olarak degistirmek istiyorumAnkara tava
Eki Görüntüle 3135634
hç sevmiorum orayı etki kokuoPöç kasabında yemiştim efsane
sen biran önce özüne dön gel allah içinnickimi tavasiz kaldim anne olarak degistirmek istiyorum
gozlerimin onunde aşk yasiyorlar
Niye kız biz beğendik. Seneye yaz geleceğim inşallahhç sevmiorum orayı etki kokuo
ben sana cok güzel yaparım gel
sevdinde sevmemi dedik firuzeeeeeeeeeeegozlerimin onunde aşk yasiyorlar
bakma sunumlarım evet kötü olabilirNiye kız biz beğendik. Seneye yaz geleceğim inşallah
bence adi sanı bilinmemis tarifleri burdaki hatunlar sunumunu konusturarak tanitsinHatayın bizim bilmediğimiz ya da bildiğimiz ama yapmış, yemiş ihtimalimiz az olduğu bir tarifi var mı
KapınDün aklımdan bu geçmişti. Dedim ki Nevoş fellaha benziyor diye vermez bunu. Şimdi herkes bunu kapmaya çalışır. Tişikkirlir Nevoş.