- 24 Haziran 2015
- 39.885
- 154.568
- 598
Şunu anladım ki arkadaşlar aç kalınca zayıflıyormuşsunuz başka yolu yok bununkukrişim üzülme bende diyetteyim
tok açın halinden anlamaz
ama ben seni anlıorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şunu anladım ki arkadaşlar aç kalınca zayıflıyormuşsunuz başka yolu yok bununkukrişim üzülme bende diyetteyim
tok açın halinden anlamaz
ama ben seni anlıorum
Kukrişşş diyettemisin sende yoksa.Şunu anladım ki arkadaşlar aç kalınca zayıflıyormuşsunuz başka yolu yok bunun
inşallah zayıflıacam kukriş ben cok bişi beklemiorumŞunu anladım ki arkadaşlar aç kalınca zayıflıyormuşsunuz başka yolu yok bunun
Diyetteyim hanım abla ama ben atom tedavisi alacağım cuma günü o yüzden iyot diyetindeyim bu iyotta yendiğimiz herşeyde varmış nerede ise yiyecek hiç birşey bulamıyorumKukrişşş diyettemisin sende yoksa.
Kilolu değildin ki sen zateninşallah zayıflıacam kukriş ben cok bişi beklemiorum
su iç yoğurt ye gerisini boşverDiyetteyim hanım abla ama ben atom tedavisi alacağım cuma günü o yüzden iyot diyetindeyim bu iyotta yendiğimiz herşeyde varmış nerede ise yiyecek hiç birşey bulamıyorum
doğum sonrası kilolarıKilolu değildin ki sen zaten
Süt ve süt ürünleri de yasaksu iç yoğurt ye gerisini boşver
su iç sadece kukrişSüt ve süt ürünleri de yasak
Kaç kilosundoğum sonrası kiloları
Sağol ya zaten öyle yapıyorumsu iç sadece kukriş
60.20 ile başladım bugn tartı 57.95i gösterdi ama bence yanlışlık var 1 haftada bu kadar olamaz sporsuzKaç kilosun
Ee nerde fazla kilo60.20 ile başladım bugn tartı 57.95i gösterdi ama bence yanlışlık var 1 haftada bu kadar olamaz sporsuz
hiç bir kıyafetime olmuyorum kukrişEe nerde fazla kilo
İyi o kadar istiyorsun madem olhiç bir kıyafetime olmuyorum kukriş
54 olmam gerek
ama açımİyi o kadar istiyorsun madem ol
Sonrada calkala ayran olsun karindasu iç yoğurt ye gerisini boşver
Kolay gelsin Kukrişim.Diyetteyim hanım abla ama ben atom tedavisi alacağım cuma günü o yüzden iyot diyetindeyim bu iyotta yendiğimiz herşeyde varmış nerede ise yiyecek hiç birşey bulamıyorum