- 28 Haziran 2011
- 61.292
- 154.129
- 898
Pahalı bisiy o dimjMutfak şefini açmayı bil yeter.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pahalı bisiy o dimjMutfak şefini açmayı bil yeter.
Altında pide var diye benzettimEmin miyizMercimek var içinde ve şekli farklı
Aynen ama alakası yokAltında pide var diye benzettim
Uygun fiyatlıları da var, bir araştır bence. Çok pratik oluyor.Pahalı bisiy o dimj
Ben arzum un 1300 e aldım ama pandispanya çırpıyorum hep. Hamur yoğurmadim hiç.hamur performansi iyi olanlar biraz pahalıPahalı bisiy o dimj
Hamur için en az 1400 w almak lazım. Bende Karaca Multichef var. Fiyat/performans açısından iyi, memnuniyet oranı fazla. ASSOSyalBen arzum un 1300 e aldım ama pandispanya çırpıyorum hep. Hamur yoğurmadim hiç.hamur performansi iyi olanlar biraz pahalı
Sen daha bilirsin nevosumAynen ama alakası yok
Hamur için en az 1400 w almak lazım. Bende Karaca Multichef var. Fiyat/performans açısından iyi, memnuniyet oranı fazla. ASSOSyal
Eskiden çok daha uygundu bu meretlerBen arzum un 1300 e aldım ama pandispanya çırpıyorum hep. Hamur yoğurmadim hiç.hamur performansi iyi olanlar biraz pahalı
Evet homend de iyi diyorlar bakmak lazimHamur için en az 1400 w almak lazım. Bende Karaca Multichef var. Fiyat/performans açısından iyi, memnuniyet oranı fazla. ASSOSyal
Beni yanlış anlamadin dimi nevosum yöresel içinAynen ama alakası yok
Yöresel de yapmıyormuşuz beybBeni yanlış anlamadin dimi nevosum yöresel için
Yok canım niye anlayayımBeni yanlış anlamadin dimi nevosum yöresel için
Ayy ne bilim o olmasın bu olmasin dedim yaYok canım niye anlayayım
Tatil yapıyoruz beybisiY
Yöresel de yapmıyormuşuz beyb
Fikrinizi söylüyorsunuz.Ayy ne bilim o olmasın bu olmasin dedim ya
Yok üçüncü seçeneğe geçiyoruzTatil yapıyoruz beybisi
Ondan seyettimdiFikrinizi söylüyorsunuz.
EkşııınnYok üçüncü seçeneğe geçiyoruz
Tatil mi tatlı mı?Tatil yapıyoruz beybisi