Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Örnekleme olsun diye sordumOlmaz canım onu restaurantlarda her yerde herkes yer ve bilirBizim burada bile var.
Kebap olur ama sürekli yaptıklarımız olmaz. Simit kebabı olur. Ama herkes öyle yaparsa kategorinin pek farkı olmaz.
maşallah.. başarıları daim olsun inşallah ablacımBugün oğlumun yine Oryantring Yarışması vardıYeni eve geldim. Yine madalyayı kaptık geldik
kukrişim üzülme bende diyetteyimTedavi için diyete başladık hiç iyi değilim kızlar açım hem de çok
offf böyle okuyunca tüylerim diken diken oluyorGeçen ay eşimin arkadaşının oğlu vefat etti. Liseye gidiyorduAkşam büyük ihtimal başsağlığına gideceğiz. Ondan oylamayı gelince açarım. Gitmezsek erken açarım.
Günaydın
Günaydın
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnCümleten günaydınlar kazan dibi tatlılarım şekerparelerim tramisumlar
Maşallah paşamaBugün oğlumun yine Oryantring Yarışması vardıYeni eve geldim. Yine madalyayı kaptık geldik
Günaydınlarrrrmaşallah.. başarıları daim olsun inşallah ablacım
kukrişim üzülme bende diyetteyim
tok açın halinden anlamaz
ama ben seni anlıorum
offf böyle okuyunca tüylerim diken diken oluyor
Allah sıralı ölüm versin
kimseyi evladıyla sınamasın
bu aralar lösemiyi çok duyuyorum
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Allah razı olsun canım benimmaşallah.. başarıları daim olsun inşallah ablacım
kukrişim üzülme bende diyetteyim
tok açın halinden anlamaz
ama ben seni anlıorum
offf böyle okuyunca tüylerim diken diken oluyor
Allah sıralı ölüm versin
kimseyi evladıyla sınamasın
bu aralar lösemiyi çok duyuyorum
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Sağ ol ablacımMaşallah paşama
Günaydınlarrrr
Sende sağol canım benim,başarıları hep daim olsun paşamınSağ ol ablacım
Günaydinnnn nerelerdesin yavvv. Pastamız elden gidiyooooooeneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
haftasonları ben kapsama alanı dışında oluyorum
oylama başlamış ya
bir oyumu azim olsun diye yeni başlayanlardan birilerine verecem bir oyum belli..
sıkıntı ortanca oy
yettim gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiGünaydinnnn nerelerdesin yavvv. Pastamız elden gidiyoooooo
Günaydınlar berrecimGünaydın
yettim gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
şike var
pastamıza zeval gelmesin neslim