- 24 Haziran 2015
- 39.885
- 154.568
- 598
Ben deama açım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben deama açım
Teşekkür ederim canımKolay gelsin Kukrişim.
Sen de bakmışsındır netten ama kendin evde tuzsuz ekmek yapsan halsiz düşmemek içinBen de
Guatr mı var yoksa,yıllar öncek.validede atom almıştı,faydasınıda görmüştü.Diyetteyim hanım abla ama ben atom tedavisi alacağım cuma günü o yüzden iyot diyetindeyim bu iyotta yendiğimiz herşeyde varmış nerede ise yiyecek hiç birşey bulamıyorum
Teşekkür ederim canımin içiiiii, inşallah oluruzJOYz sana oy vermek istemezdim ama çilekle kalbimden vurdun beni
en sevdiğim şeyi gözardı edemezdim
Black Light ellerine sağlık bizde ilerde belkim bunlar gibi oluruz
@N E S L i sen zaten benm birincimsin
Evet canım bugün karabığdaylı un dan yapacağım bakalımSen de bakmışsındır netten ama kendin evde tuzsuz ekmek yapsan halsiz düşmemek için
Teşekkür ederim ablacım ,evet zehirli guatr benimki de İnşallah bende de yararGuatr mı var yoksa,yıllar öncek.validede atom almıştı,faydasınıda görmüştü.
Bununla ilgili beslenme filan yokmu hiç,çok geçmişler olsun.
Mutlaka faydasını görürsün canımcım,çok geçmişler olsun .Teşekkür ederim ablacım ,evet zehirli guatr benimki de İnşallah bende de yarar
tiramisunu dövecemGünoooooooooooo
Niye yav oysaki sen gelince ondan yapacaktım ama görüyorum ki oy bile vermemişsin.tiramisunu dövecem
Yok, o peynirli tat sevmez gezenticiğim. Bana yap sen onu.Niye yav oysaki sen gelince ondan yapacaktım ama görüyorum ki oy bile vermemişsin.
Sen gel de çizkek bile yaparım.Yok, o peynirli tat sevmez gezenticiğim. Bana yap sen onu.
Ayıntap biraz zor ama, Bursa olabilir.Sen gel de çizkek bile yaparım.
Eltini görmeye gelirsen beni de aradan çıkarırsın demiştim.Ayıntap biraz zor ama, Bursa olabilir.