Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende mezeBenim kafamdaki de mezesi gibi kaldı
Kebap olmasın, isim olarak dikkat cekiyoBu tür kebaplar olmasın
Ney söyle kulagımaBende meze
Normal anam babam usulü yemek meselaBu tür kebaplar olmasın
Ama bulgur köfteleri, hamurlar, sebze yemekleri olabilir.Kebap olmasın, isim olarak dikkat cekiyo
Ben neyi yanlış anladım ki yani meze yapalım diyorumNey söyle kulagıma
Ufff şu hamur yapmayı bi ogrenmedimAma bulgur köfteleri, hamurlar, sebze yemekleri olabilir.
Nevoş böyle anlaşılır olmadı. Sen ne yapalım ne yapmayalım biraz anlatsan çünkü aklınızdakiler ile uyuşmayabilir.Olmasın diyorum
Mesela Erzurum'u tatar böreği var. Hamur kesilir, haşlanır, üzerine sarımsaklı yoğurt ve kavrulmuş kıymalı bir sos yapılır. Bence bu bile olurUfff şu hamur yapmayı bi ogrenmedim
Söyleyin önceden konuşalım. Hatta yazın buraya fikir alış verişi yapınNevoş böyle anlaşılır olmadı. Sen ne yapalım ne yapmayalım biraz anlatsan çünkü aklınızdakiler ile uyuşmayabilir.
Çok havalıMesela Erzurum'u tatar böreği var. Hamur kesilir, haşlanır, üzerine sarımsaklı yoğurt ve kavrulmuş kıymalı bir sos yapılır. Bence bu bile olur
Galacoş var meselaÇok havalı
Teşekkür ederiz canımKatılımcıların ellerine sağlık hepsi birbirinden enfes görünüyor sanat eseri hepsi
Oylar kullanıldı
Adında kebap geçmesin bence, tatar böreği dediğin de aslında bir tür mantı oluyor nevos sanırımSöyleyin önceden konuşalım. Hatta yazın buraya fikir alış verişi yapın
Hiçbir fikrim yokGalacoş var mesela
Ama o kadar kısamayız canımAdında kebap geçmesin bence, tatar böreği dediğin de aslında bir tür mantı oluyor nevos sanırım
Bak googledeHiçbir fikrim yok
Kebap ve türevleri yasak mı mesela tepsi kebabı diyelim kriterleri neler olmalı. Hamur deyince yine duyulmamış olmalı dimi bafra pidesi yapsak olur mu misalSöyleyin önceden konuşalım. Hatta yazın buraya fikir alış verişi yapın