Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşkom 20. pasta mı verdimYaksamlar aşkooom
Heyecanla anamı bekliyorum o gelsin kızımı ona verip gireceğim mutfağa vurcam kırbacı vurcam kırbacı şahayaaneee bir pasta yapcam göreceksiniz
Woooohoow, masallah aşkomneler gelecek neler ,kesin en az 3 oy şartAşkom 20. pasta mı verdim
O ney gız şarkı değil mi oDespacito sende mi doğru söyle
Aynen aşkom üç oy şartWoooohoow, masallah aşkomneler gelecek neler ,kesin en az 3 oy şart
Şiir gibin bir pastaO ney gız şarkı değil mi o
Aaa niçinnnPsikolojik şiddet bu
Başlasalar bari bir an önce aşkomAynen aşkom üç oy şart
Ben bilmem despacito falan güzelciğimm Margaret Hale peşine düşmüş bak pastanınŞiir gibin bir pasta
Gözünü açıp alsaymis Sen en güzelinden yap yolla tez vakitte tatlımBen bilmem despacito falan güzelciğimm Margaret Hale peşine düşmüş bak pastanın
Çok tembeller aşkomBaşlasalar bari bir an önce aşkom
Tin tin sesleri yükseliyor evet,tembel tenekeler senden günah gitti,yap artıkÇok tembeller aşkom
Patlatacağım bombayı görecekler
Duyda inanma
Ben onu bu yarışmalarla öğrendim, ailece çok sevdik. Arada yapıyorum. Gönül bağı kurdum o pastayla ahsjjsjsjsBen bilmem despacito falan güzelciğimm Margaret Hale peşine düşmüş bak pastanın
Şu an sadece kışlık domatese odaklıyım.Çok tembeller aşkom
Patlatacağım bombayı görecekler
Duyda inanma
Heee o zaman iki taktik ver sen yine de kim almışsa okur kullanir süslemeler olsun püf nokta olsun sunum olsunBen onu bu yarışmalarla öğrendim, ailece çok sevdik. Arada yapıyorum. Gönül bağı kurdum o pastayla ahsjjsjsjs
Sonra korkup yapmaktan vazgeçerlerseTin tin sesleri yükseliyor evet,tembel tenekeler senden günah gitti,yap artık
Bence tarhanayıda aradan çıkarŞu an sadece kışlık domatese odaklıyım.
Domates pastası yap bariŞu an sadece kışlık domatese odaklıyım.
Bence herkes uçacak bu ay. Taktik maktik yok bam bam bamHeee o zaman iki taktik ver sen yine de kim almışsa okur kullanir süslemeler olsun püf nokta olsun sunum olsun