- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.211
- 598
Karpatka mıBenim tarifi niye kimse istemedi
Artık vermem benim tabi yapabilirsem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karpatka mıBenim tarifi niye kimse istemedi
Artık vermem benim tabi yapabilirsem
Yok o hala boştaKarpatka mı
Ya gercekten sosyalim insanların emekleri ile oynamak bu kadar kolay demek ki sen motivasyonunu kaybetme yınede inşallah guzel olacak budaOyyy minnaklarim yaaa yirim onları ham ham ısır her yerlerini kuzum bizi rezil ettiler ağlamak istiyorum merviskom
Sen yapmiycan mı sosyalimSahaneeeee pasta yapicam dedin ya wundercan
GünaydınGünaydın hayırlı pazarlar
Elticim günaydınGünaydın çilenkli Alman pastalarım
Nişanı atlatayım, çilenkli olmaz muzlu olur belki şehzadeye yaparım elticimElticim günaydın
Bu pastada boşta
Tamam elticim inşallahNişanı atlatayım, çilenkli olmaz muzlu olur belki şehzadeye yaparım elticim
Aynı apartmanda oturmak zorApartman olarak evlerimiz, bahçemiz her şey ayakta. Artık dinlenmek istiyorum, ama yok.
Alıp başımı dağlara kaçasım var.
Çok zor. Hava böyle yağışlı gitmese evi günlük temizlemek yeterdi. Ama hep yağışlı, bahçede tutamayız insanları.Aynı apartmanda oturmak zor
Hava çok sıcak iş yapılmıyor. Nem daha kötüÇok zor. Hava böyle yağışlı gitmese evi günlük temizlemek yeterdi. Ama hep yağışlı, bahçede tutamayız insanları.
Neyseki bir mutfağın camı ve banyomu temizlemek kaldı. Ama herkesin canı çıktı, özellikle nemden.
Bugün hava serin, ama çok nem var mesela. Günde 6-7 kez komple üst değişiyorum düşün.Hava çok sıcak iş yapılmıyor. Nem daha kötü
Bizim deniz yok ama bu yıl dediğin gibi bizi çok zorluyor. Barajların etkisi galiba çok nemliBugün hava serin, ama çok nem var mesela. Günde 6-7 kez komple üst değişiyorum düşün.
Allah razı olsun canimin içi, ins güzel olur her şey hepimiz içinYa gercekten sosyalim insanların emekleri ile oynamak bu kadar kolay demek ki sen motivasyonunu kaybetme yınede inşallah guzel olacak buda
Yapicam inş kuzum ben birseylerSen yapmiycan mı sosyalim