Merakla bekliyoruz Sunum çok önemli sunum araştırması mutlaka yapGünaydın, geç girebildim buraya, kimler tarif aldıı, ben ilk defa tarif aldım bu hafta atacağım inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merakla bekliyoruz Sunum çok önemli sunum araştırması mutlaka yapGünaydın, geç girebildim buraya, kimler tarif aldıı, ben ilk defa tarif aldım bu hafta atacağım inşallah
Ya çen yayıçmaya mı katıydınnnnGünaydın, geç girebildim buraya, kimler tarif aldıı, ben ilk defa tarif aldım bu hafta atacağım inşallah
Nesli ve BirTutamMutluluk20 ‘ye rağmen hala pişman değilim. Ne var ne güzel işte tatlı yiyelim tatlı konuşalım. Kazanmasak da olur.Ne güzel zeytinyağlı yapacaktık
Sanki sen az tehlikelisinNesli ve BirTutamMutluluk20 ‘ye rağmen hala pişman değilim. Ne var ne güzel işte tatlı yiyelim tatlı konuşalım. Kazanmasak da olur.
Ben meze istiyorumNe güzel zeytinyağlı yapacaktık
O aklıma gelmedi hatırlatsan yapardıkBen meze istiyorum
Bunu yapalım mutlaka nevos, ben katılmadım hic caktirmadan hatirlattim aslindaO aklıma gelmedi hatırlatsan yapardık
Ben de biraz korkuyorum ama benim ilk tarif o yüzden, senin alışman gerekiyordu, kirazlı kurabiyelerini unutmamBen aldım az buçuk korkuyorum
Tamamdır ben gidiyim pasta fotoğraflarına bakayım, bakalım nasıl bir şey çıkacak ortayaMerakla bekliyoruz Sunum çok önemli sunum araştırması mutlaka yap
Evet, azıcık korkayrumYa çen yayıçmaya mı katıydınnnn
Tamamdır canımBunu yapalım mutlaka nevos, ben katılmadım hic caktirmadan hatirlattim aslinda
AnlaştıkTamamdır ben gidiyim pasta fotoğraflarına bakayım, bakalım nasıl bir şey çıkacak ortaya
Sende haklısın kuzum, ben en azından kurabiye yaptımBen de biraz korkuyorum ama benim ilk tarif o yüzden, senin alışman gerekiyordu, kirazlı kurabiyelerini unutmam
Çok güzel yapmıştınSende haklısın kuzum, ben en azından kurabiye yaptım
Sende yaparsin bebişimÇok güzel yapmıştın
Bakın şimdi iki arada bir derede buraya giriyorum moralimi bari bozmayın karpatka pastalarımİlk sayfadaki pasta benim şimdi yine tarif aldım korkun benden desene
Onuda alan olmadıBakın şimdi iki arada bir derede buraya giriyorum moralimi bari bozmayın karpatka pastalarım
ahhh kalplerimizKanka sen beni etiketleyince icime doguyo sanki o aralarda mutlaka ugruyorum
Bu pasta işi çizkek süslemeye benzemiyor yav. Ben tarif isterken çok hafife almışım, bir sürü aşaması var ve ben daha önce hiç yapmadım. İnşallah becerebilirim.Sanki sen az tehlikelisin