Evet canım mesela içli köfte, sarma, mantı, dolma, İskender, Alinazik, yağlama, beyti bu tarz yokYöresel ama çok bilindik olmayanlara mi bakmaliyiz ...ben zayıfım bu konuda
Ama hiç bilinmeyen olması gerekmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım mesela içli köfte, sarma, mantı, dolma, İskender, Alinazik, yağlama, beyti bu tarz yokYöresel ama çok bilindik olmayanlara mi bakmaliyiz ...ben zayıfım bu konuda
Ne acabaBu sefer Sakarya’nın en meşhurunu alırım, şehzade de yalvarıyor ne zamandır. Diyetteyim diye yapmıyorum.
Sakarya ve yöresel denince ilk akla gelenNe acaba
Biz Ekim kategorisini değiştirdik. Herkesin yapmadığı, bilmediği yöresel yemekler gibiAdı bilinir ama herkes bilmez. Ben mesela kabak çiçeği dolmasını hiç yemedimBu da olur mu kızlarEe bildirim gitmemiş yarın yeni kategoriye geçiverelim ya
ŞöyleEvet canım mesela içli köfte, sarma, mantı, dolma, İskender, Alinazik, yağlama, beyti bu tarz yok
Ama hiç bilinmeyen olması gerekmiyor
İslama köfte ise o olmazSakarya ve yöresel denince ilk akla gelen
Olur canım, ama kabak çiçeğinin zamanı geçti.Biz Ekim kategorisini değiştirdik. Herkesin yapmadığı, bilmediği yöresel yemekler gibiAdı bilinir ama herkes bilmez. Ben mesela kabak çiçeği dolmasını hiç yemedimBu da olur mu kızlar
Şöyle
Neden kiİslama köfte ise o olmaz
Örnek veriyorumOlur canım, ama kabak çiçeğinin zamanı geçti.
Ama o bildiğimiz pideli köfte tarzı bir şey biz orjinal olsun diyoruzNeden ki
Orjinali yapamam, şehzade yemez, ben de yememÖrnek veriyorum
Ama o bildiğimiz pideli köfte tarzı bir şey biz orjinal olsun diyoruz
Ay ben bebekli bir insanım her mesaji nasıl okuyum?Üst mesajda yazdım
Bulgur köftesi bulursun mesela sömelek köfteOrjinali yapamam, şehzade yemez, ben de yemem
Bal kabağı dolması misâl, adam tatlısına bile burun kıvırıyor.
Girit kabagı dolması da olur o zaman dimiBiz Ekim kategorisini değiştirdik. Herkesin yapmadığı, bilmediği yöresel yemekler gibiAdı bilinir ama herkes bilmez. Ben mesela kabak çiçeği dolmasını hiç yemedimBu da olur mu kızlar
Şöyle
Yöresel ama çok bilindik olmayanlara mi bakmaliyiz ...ben zayıfım bu konuda
Başka bir şey buldum, ama onu da kabul etmeyebilirsinBulgur köftesi bulursun mesela sömelek köfte
Benim yemediğim bir şey olsunBaşka bir şey buldum, ama onu da kabul etmeyebilirsin
Cık cık ...umutlanmam gariiiiSen bi dur birinciliğinin tadını çıkar.
Urfa yöresindenBenim yemediğim bir şey olsun