- 21 Kasım 2017
- 27.886
- 122.383
- 598
Hemen altındakine verebilirsin.Vericiiiim şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen altındakine verebilirsin.Vericiiiim şimdi
Yok Artikben bile bu kadar beklemedim kiz git oy ver gör birinciliğiniYa beni kandırıyo bunlar sankim.daha oy vermedim de totem yapıyorum
Hem daha adil olur. Ben çok tuttum bu fikri. Yeni şeyler de öğreniriz.Bize yakışır şöyle olay bir kategori olmalı
Çok şükür kuzucuuummm bugünümüzeInsallah. Sende neler var neler yok
Yok Artikben bile bu kadar beklemedim kiz git oy ver gör birinciliğini
Çıkardım fırından, kürdan da temiz. Şu an görüntü de idare eder. Fırın ayarını düşürmemi önerdiğiniz için minnettarım.Haber verin
Varsanız yapalımHem daha adil olur. Ben çok tuttum bu fikri. Yeni şeyler de öğreniriz.
Nevos en bilindikler olmasın hatta yasak listesi olsunAynen öyle bir şey yapmak istiyorumBilinmesi sıkıntı değil ama mesela herkes İskender, mantıyı, içli köfteyi, kuru dolmayı mutlaka yemiştir. Ama bir kiraz yaprağı sarmasını, harput köftesini bilmezO tarz olsun diyorum.
Valla bak hoşuma gitti bi bu benim bileBize yakışır şöyle olay bir kategori olmalı
C A N O ya teşekkür edelimÇıkardım fırından, kürdan da temiz. Şu an görüntü de idare eder. Fırın ayarını düşürmemi önerdiğiniz için minnettarım.
En bilindikler yokNevos en bilindikler olmasın hatta yasak listesi olsun
İçinde kebap kelimesi de geçmesinEn bilindikler yok
Ne konuşulduğunu anlayamadığım için dahil olamıyorum. Pastalar birbirinden güzel ve ben de üç tanesini seçtim, oy verdim ama aklım hâlâ seçemediklerimde.C A N O ya teşekkür edelim
Bende sizden görüp kalkıp revani yaptımŞimdi pişiyor
Bende teşekkür ederim afiyet olsun
İstediğiniz zaman konumuza gelip sohbete dahil olabilirsiniz.
Ona karışamam belki vardırİçinde kebap kelimesi de geçmesin
Oylarınız için teşekkür ederizNe konuşulduğunu anlayamadığım için dahil olamıyorum. Pastalar birbirinden güzel ve ben de üç tanesini seçtim, oy verdim ama aklım hâlâ seçemediklerimde.
Canocana da teşekkür ederim hepiniz var olun. Keşke kekle çay içebileceğim komşularım ya da arkadaşlarım da olsaydı burada.
Herkese selamlar, sevgiler.
Yaaaaa onu ben istiyorum amaaaaOna karışamam belki vardır
Mesela bizim Malatya patlıcan tavası var. Şu Daniola'nın öve öve bitiremediğiBiri onu yapsın
Tamam sen yapYaaaaa onu ben istiyorum amaaaa