- 14 Aralık 2016
- 1.519
- 3.443
- 133
- 31
Kulağımda kulaklık, güneş gözlüğüm masa başından ayrılmayıp saat başı rapor veriyorumKız kardeşin demiyor mu
CIA ajanı gibi ayrılmıyorum.
Tuvalete bile gitmedim.
Muhtemelen gecelerimde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kulağımda kulaklık, güneş gözlüğüm masa başından ayrılmayıp saat başı rapor veriyorumKız kardeşin demiyor mu
Çok yüksek ısıda pişirmeyin pişer inşallahİki çay bardağı. O kadar unum vardı zaten küçük baton kalıba koydum. Evde unun olmadığını yumurtayı çırptıktan sonra fark ettim
İki yumurta birer çay bardağına yakın şeker süt ve sıvı yağ, kabartma tozu ve vanilya. Harcı üçe böldüm. Kırmızı gıda boyası ile karıştırıp şu minicik kuş üzümlerinden attım biraz. Birazını da kakaolu yapıp içine damla çikolata ekledim. Sade kısma da birkaç tane damla çikolata koyup mozaik yapmaya çalıştım. Bakalım sürrealist çalışmam nasıl sonuçlanacak
Tamam o iş bizde
Ciddiyiz değil miOnlar meze baksınlar
Ee daha ne olsun değil mi iyi yapıyorsunKulağımda kulaklık, güneş gözlüğüm masa başından ayrılmayıp saat başı rapor veriyorum
CIA ajanı gibi ayrılmıyorum.
Tuvalete bile gitmedim.
Muhtemelen gecelerimde
Sonun benzemez inşallahŞimdi bomba gelirsiniz dedim kendine gel sen nesli ziyagilsin dedim
150 derece yaptım. Fırının lambası da patlak içini göremedikçe gerilimim artıyor. İnşallah olur. Çok teşekkür ederim fikir veren hepinizeÇok yüksek ısıda pişirmeyin pişer inşallah
Yapıyoruz işteCiddiyiz değil mi
Yapalım valla Nevoş battı balık yan gider, sen ne dersen oCiddiyiz değil mi
Insallah. Sende neler var neler yokYa Canim basın sagolsun geçmiş olsun retro yüzünden herşey üstuste geliyo bunlarda geçer inş kuzu
Sen Malatya lı mıydın?Hızlı pişince içi hamur kalır değil mi
Kaç yıl oldu kız? Çorba yaptık daha yeniYapıyoruz işte
Kaç yıl oldu yapmayalı
2019 da yaptık en sonKaç yıl oldu kız? Çorba yaptık daha yeni
Benzese de olur genç ve güzel hatırlıyoruz rahmetliyiSonun benzemez inşallah
Evet de evetYöresel mi yapıyoruz ne oluyor
Heee buldum buldum. Peri’nin mantısını hemmen tanıdım2019 da yaptık en son
Kazen kızdığı için bildirim bile göndermemişti. Öylece kaldı. Bidaha yapamadıkHeee buldum buldum. Peri’nin mantısını hemmen tanıdım
Ben de diyorum oylar niye az. Niye kızmıştı?Kazen kızdığı için bildirim bile göndermemişti. Öylece kaldı. Bidaha yapamadık
Şuan görmemiştirBen de diyorum oylar niye az. Niye kızmıştı?
Yine mi kızdı acaba şuanda da göndermiyor
Bana fark etmez o yüzden EVETEvet de evet
Aaa niye kızmıştı??Kazen kızdığı için bildirim bile göndermemişti. Öylece kaldı. Bidaha yapamadık