- 8 Haziran 2013
- 57.077
- 151.594
- 898
Üst mesajda yazdımBana fark etmez o yüzden EVET
Aaa niye kızmıştı??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üst mesajda yazdımBana fark etmez o yüzden EVET
Aaa niye kızmıştı??
Aaaa evet cok haklı. Yasak olsun onlarŞuan görmemiştir
Hep aynı yemekleri yapıyoruz diye kızdı.
İskender mantı dolma lahmacun gibi gibi.
Adı duyulmamış diye o sebeple bahsediyoruz ya
Bencede olsun. Hem böylesi daha adaletli olurAaaa evet cok haklı. Yasak olsun onlar
O zaman gelsin bari yöresel gibi bir yöreseelBencede olsun. Hem böylesi daha adaletli olur
Haber verin150 derece yaptım. Fırının lambası da patlak içini göremedikçe gerilimim artıyor. İnşallah olur. Çok teşekkür ederim fikir veren hepinize
Neden kızmıştıKazen kızdığı için bildirim bile göndermemişti. Öylece kaldı. Bidaha yapamadık
Adı duyulmuş ama herkesin hiç tatmadığı lezzetlerŞuan görmemiştir
Hep aynı yemekleri yapıyoruz diye kızdı.
İskender mantı dolma lahmacun gibi gibi.
Adı duyulmamış diye o sebeple bahsediyoruz ya
Her yöreselde bilindik yemekleri yaptığımız içinNeden kızmıştı
Hep klasik tarifler mantı, içli köfte, İskender gibi gibiNeden kızmıştı
Çok güzel olur değil mi düşününceAdı duyulmuş ama herkesin hiç tatmadığı lezzetler
10 tarif bile yeter
Ever evet Cano açıkladı anladım ne yapmak istedigimizi tam olarak. Ama Nevoş mantı falan filan yasak olsun olur mu daha az bilinen tarifleri yapalımO yöresel değil Onda amaç çok klasik çorba yapılmaması ve çorba bile çok oldu
Niye oy vermedin yav ben olsam çatlardım ahsjsjjsYa beni kandırıyo bunlar sankim.daha oy vermedim de totem yapıyorum
Hayırlısı, herkese söylüyorum, kaptırmayın kendinizi. Sonrası yıkım oluyor.Benzese de olur genç ve güzel hatırlıyoruz rahmetliyi
Şimdi kapağı açıp kürdan testi yapayım dedim ama içi daha çekilmemiş akışkan duruyordu. Hemen geri kapattım. Ama dört katı kadar kabarmış hayretHaber verin
Muhteşem olurÇok güzel olur değil mi düşününce
Aynen öyle bir şey yapmak istiyorumBilinmesi sıkıntı değil ama mesela herkes İskender, mantıyı, içli köfteyi, kuru dolmayı mutlaka yemiştir. Ama bir kiraz yaprağı sarmasını, harput köftesini bilmezO tarz olsun diyorum.Ever evet Cano açıkladı anladım ne yapmak istedigimizi tam olarak. Ama Nevoş mantı falan filan yasak olsun olur mu daha az bilinen tarifleri yapalım
Kaptirmadım kimin hakkıysa o alacak...sorun yok arkadaşlarin yorumlarına eşlik ediyorumHayırlısı, herkese söylüyorum, kaptırmayın kendinizi. Sonrası yıkım oluyor.
Tamam ben böyle okeyim çok da adil olurAynen öyle bir şey yapmak istiyorumBilinmesi sıkıntı değil ama mesela herkes İskender, mantıyı, içli köfteyi, kuru dolmayı mutlaka yemiştir. Ama bir kiraz yaprağı sarmasını, harput köftesini bilmezO tarz olsun diyorum.
Vericiiiim şimdiNiye oy vermedin yav ben olsam çatlardım ahsjsjjs