- 8 Haziran 2013
- 57.077
- 151.594
- 898
EŞimdi yöresel mi yapıyoruz
V
E
T
E V E T
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EŞimdi yöresel mi yapıyoruz
Birazdan arayacağım..siparişleri şimdi gönderdim ilk size baktımKız kardeşin demiyor mu
Düşük ayarda pişirin. Bıçak yada kürdan ile kontrol edin. Pişer inşallahŞey, ben az önce kek yaptım ve fırına koydum ama galiba unu az oldu çok akışkandı. Pişer mi acaba yine de? Konu dışı yorum olduysa herkesten özür dilerim şimdiden.
Sıkıntı değil istediğiniz zaman yazabilirsinizŞey, ben az önce kek yaptım ve fırına koydum ama galiba unu az oldu çok akışkandı. Pişer mi acaba yine de? Konu dışı yorum olduysa herkesten özür dilerim şimdiden.
Ellerine sağlık canım. Kolay gelsinBirazdan arayacağım..siparişleri şimdi gönderdim ilk size baktım
Bende seniE
V
E
T
E V E T
Hızlı pişince içi hamur kalır değil miDüşük ayarda pişirin. Bıçak yada kürdan ile kontrol edin. Pişer inşallah
Evet dışı hızlı pişer. İçi çiğ kalabilir.Hızlı pişince içi hamur kalır değil mi
Çok teşekkür ederim yordu beni bugünküEllerine sağlık canım. Kolay gelsin
Evet hadi tamam evet
Şahitler de evet desin
Bereketli olsun. Zor iş vesselam.Çok teşekkür ederim yordu beni bugünkü
Kaçtılar
Şahitler de evet desin
Kaçtılar
Gelenlere haber verinNevreste atalım imzaları
İki çay bardağı. O kadar unum vardı zaten küçük baton kalıba koydum. Evde unun olmadığını yumurtayı çırptıktan sonra fark ettimSıkıntı değil istediğiniz zaman yazabilirsiniz
Evet pişer ne kadar az koydunuz
Tamam o iş bizdeGelenlere haber verin
Çok teşekkür ederim kızım biraz daha büyüse daha rahat olacak da tam merak keşif dönemi...anneye ihtiyaç duyuyor öyle olunca zor oluyor biraz ama rabbim sağlık versin...gerisi olup gidiyorBereketli olsun. Zor iş vesselam.
Öyle herkes üstesinden gelemez seni tebrik ediyorum
Onlar meze baksınlarGelenlere haber verin