Aynen canımOooo artıyor demek nevos
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canımOooo artıyor demek nevos
Ins az kaldı, yeter ki cektigimize değsin nevosAz kaldı
Valla çok tehlikeli insanlar var nevos tırsıyorumAynen canım
Çok aminIns az kaldı, yeter ki cektigimize değsin nevos
19 olmuş ve bir arkadaşın tarifi net değilValla çok tehlikeli insanlar var nevos tırsıyorum
Çok amin
Hemen soyliyim bi tarif19 olmuş ve bir arkadaşın tarifi net değil
Onun istediklerini ben vermiyorumHemen soyliyim bi tarif
Trip yap hemen karar verirOnun istediklerini ben vermiyorum
Çok tanımıyorumTrip yap hemen karar verir
Ahh nevosum ne çektin beÇok tanımıyorum
Neden öyleBende Antep'e iyi kilo veriyordum burada veremiyorum ya
Memleket demek stres ve mutsuzluk demekmişNeden öyle
ENeee doğruya unuttum valla küçük minnaklarrrİki tane ikii peris
Geri dönün Antep’e.Memleket demek stres ve mutsuzluk demekmiş
Orası bıraktığımız gibi değilGeri dönün Antep’e.
Siz gideli kaç sene oldu ki? Antep’i normalde kimseye tavsiye etmem zaten, sizin burada düzeniniz iyiymiş diye dedim. Aylık 4 bin lira kreş parası verilen bir güneydoğu şehrinde kim yaşamak ister ajsksjksOrası bıraktığımız gibi değil
3 yıl bitmek üzereSiz gideli kaç sene oldu ki? Antep’i normalde kimseye tavsiye etmem zaten, sizin burada düzeniniz iyiymiş diye dedim. Aylık 4 bin lira kreş parası verilen bir güneydoğu şehrinde kim yaşamak ister ajsksjks
Zaten bir şehri güzelleştiren şey insanlar. Onlar da yoksa ne gerek var3 yıl bitmek üzere
Eşimin iş ortamı şimdi daha sıkıntılı olmuşBize hep diyorlar tam zamanında çıktınız
Benim arkadaş grubunun çoğu farklı illere gitti
Kiralar zaten her yerde çok pahalıBenim sitede geldiğimde kira 1200 dü şimdi 4 bin oldu Antep'e kimbilir kaç olmuştur.
Aynen öyleBen bu yıl burada yine bir çevre edindimAma aile ile aynı şehirde yaşamak zormuş. Tabi kendi ailem ileZaten bir şehri güzelleştiren şey insanlar. Onlar da yoksa ne gerek var