- 24 Eylül 2018
- 98.279
- 294.614
- 698
Aynen öyleBen bu yıl burada yine bir çevre edindimAma aile ile aynı şehirde yaşamak zormuş. Tabi kendi ailem ile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyleBen bu yıl burada yine bir çevre edindimAma aile ile aynı şehirde yaşamak zormuş. Tabi kendi ailem ile
Bende basladım margicim 1 eylülde emziren anne dıyetıne umarım gıder bu minnoş yaglarBen yedi aylık olduğunda diyetisyene gitmiştim. Emziren anne diyeti uygulamıştık. Sütüm bile eskiye göre daha çok geliyordu diyet yaparken. Özellikle ısırgan otu çayı içiyordum onun için. Güzel de kilo vermiştim. Tabii sonra Antep’te yaşadığım için geri aldım hepsini o ayrı sjskksksk
Benim ikş tane minik kızçem var perimAmin orisim
İnşallah istediğin kiloya düşersin orim iyi olda verilir Allah'ım izni ile senin kızmiydi erkekmiydi minnak
Kanka sen beni etiketleyince icime doguyo sanki o aralarda mutlaka ugruyorumBirTutamMutluluk20 pastalarin kralicesi gelsene
Öyleymiş orim biliyordum aslında unutmuşum ,oyy sağlıkla buyusunler bıcır bıcır hay Allah'ımkocaman bir kokla op peri teyzesinin yerineBenim ikş tane minik kızçem var perim
İlk sayfadaki pasta benim şimdi yine tarif aldım korkun benden deseneMerhaba kizlar nasilsiniz
Nevos burada o kadar çok korkacak insan var kiİlk sayfadaki pasta benim şimdi yine tarif aldım korkun benden desene
Ben hariç herkesten korkunNevos burada o kadar çok korkacak insan var ki
Sendee sendee offf yine birinci olamayacağım pasta da tuzlu gelsin nevos, gönder gelsin tatlıdan vazgeçtim benBen hariç herkesten korkun
Ben aldım az buçuk korkuyorumGünaydın, geç girebildim buraya, kimler tarif aldıı, ben ilk defa tarif aldım bu hafta atacağım inşallah
Korkutma milletialdim almasina da insallah yapmaya zaman bulurumcok heves etdim yillar sonra yine yarismak istiyorumİlk sayfadaki pasta benim şimdi yine tarif aldım korkun benden desene
Yaaa tariflerini biliyorum bir kereKorkutma milletialdim almasina da insallah yapmaya zaman bulurumcok heves etdim yillar sonra yine yarismak istiyorum
Cok tatlisin AssosYaaa tariflerini biliyorum bir kere
Sensin tatlı bebişimCok tatlisin Assos
Ne güzel zeytinyağlı yapacaktıkSendee sendee offf yine birinci olamayacağım pasta da tuzlu gelsin nevos, gönder gelsin tatlıdan vazgeçtim ben
Merakla bekliyorumKorkutma milletialdim almasina da insallah yapmaya zaman bulurumcok heves etdim yillar sonra yine yarismak istiyorum