Kekler - Pastalar Denenmiş Pratik Pasta Tarifleri

En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
Kaçinnnmmm kaçiiiinnn :KK55:Ama varya bak aşırı zayiflar da az biraz kilolu insanlara özeniyor çok zayiflikta iyi değil bişey yakışmıyor ori 🙄.
Yaso gordu İnstagramda o bile ne olmuş bu kıza dedi ,harbi bir dengede olacak ,Allah'tan boyum kısa da iyice leylek gibi çıkmıyorum dahada ortaya🤣🤣🤣
Saka bır yana herkes saglıklı olacak sekılde kılolu olsun ınsallah perim🙏🏼🥰 ya emzırme surecınde bende kılolandım baya ama verıciiim inşallah adımları attım bunun ıcın😂🤐

Saka bır yana herkes saglıklı olacak sekılde kılolu olsun ınsallah perim🙏🏼🥰 ya emzırme surecınde bende kılolandım baya ama verıciiim inşallah adımları attım bunun ıcın😂🤐
Amin orisim 😘
İnşallah istediğin kiloya düşersin orim iyi olda verilir Allah'ım izni ile😘 senin kızmiydi erkekmiydi minnak🤩

Ben yedi aylık olduğunda diyetisyene gitmiştim. Emziren anne diyeti uygulamıştık. Sütüm bile eskiye göre daha çok geliyordu diyet yaparken. Özellikle ısırgan otu çayı içiyordum onun için. Güzel de kilo vermiştim. Tabii sonra Antep’te yaşadığım için geri aldım hepsini o ayrı sjskksksk

Ben yedi aylık olduğunda diyetisyene gitmiştim. Emziren anne diyeti uygulamıştık. Sütüm bile eskiye göre daha çok geliyordu diyet yaparken. Özellikle ısırgan otu çayı içiyordum onun için. Güzel de kilo vermiştim. Tabii sonra Antep’te yaşadığım için geri aldım hepsini o ayrı sjskksksk
Bende Antep'e iyi kilo veriyordum burada veremiyorum ya🤣

X