- 21 Kasım 2017
- 27.892
- 122.426
- 598
Ben de bilmiyorum da olsa iyi olurdu hani.Nasil devrediliyor ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bilmiyorum da olsa iyi olurdu hani.Nasil devrediliyor ki
Nasil devrediliyor ki
Tarif boşa düşerse haber verir misin? diye Nevoş’a söylendiği zaman haber veriyor ve devrediliyor.Ben de bilmiyorum da olsa iyi olurdu hani.
Bu cok mantikli bence de oyle olsa bosa gitme derdi olmazBen mesela yaptığım tarif için bir tarih verdim, o zamana kadar yapamazsam isteyene verebilirsin dedim.
Tabi ki, ama bazen planlar tutmuyor ve yapılamayabiliyor.Bu cok mantikli bence de oyle olsa bosa gitme derdi olmaz
Mesela benim planlarım.Tabi ki, ama bazen planlar tutmuyor ve yapılamayabiliyor.
Haklisin canim :)Tabi ki, ama bazen planlar tutmuyor ve yapılamayabiliyor.
Allah rahmet eylesin. Ailesine sabır versin bizim burdada polis eşini ve kendini vurup intihar etmiş geceGeçen ay eşimin arkadaşının oğlu vefat etti. Liseye gidiyorduAkşam büyük ihtimal başsağlığına gideceğiz. Ondan oylamayı gelince açarım. Gitmezsek erken açarım.
Allah rahmet eylesinAllah rahmet eylesin. Ailesine sabır versin bizim burdada polis eşini ve kendini vurup intihar etmiş gece
AminAllah rahmet eylesin
Kim bilir nasıl bir cinnet hali idiAllah rahmet eylesin. Ailesine sabır versin bizim burdada polis eşini ve kendini vurup intihar etmiş gece
Hiç bilmiyorum canım.Kim bilir nasıl bir cinnet hali idi
Amin aşkom sağolasınRabbim şifa versin aşkom
Aa basladi mi?Oylamamız başlamıştır.Hayırlı olsun
Nevo ikimiz oylamisiz
AybenBen açınca hemen oyluyorumNevo ikimiz oylamisiz