- 24 Eylül 2018
- 98.569
- 295.051
- 698
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçici bu ayrılık,bir rüya farzetTedavi için diyete başladık hiç iyi değilim kızlar açım hem de çok
Daha Cuma’ya çok var ya aşkoGeçici bu ayrılık,bir rüya farzet
Kıyamam aşkom,sağlığına kavuşacaksın en kısa zamanda inşallah, sonra da ne istersen ye,içDaha Cuma’ya çok var ya aşko
Amin aşkom ,vurucam kırbacı vuruxam kırbacı o zamanKıyamam aşkom,sağlığına kavuşacaksın en kısa zamanda inşallah, sonra da ne istersen ye,iç
Ahahahah, kesinlikle aşko,hem de deri kırbaç WoooohoowAmin aşkom ,vurucam kırbacı vuruxam kırbacı o zaman
Rabbim şifa versin aşkomTedavi için diyete başladık hiç iyi değilim kızlar açım hem de çok
MaşallahBugün oğlumun yine Oryantring Yarışması vardıYeni eve geldim. Yine madalyayı kaptık geldik
Nereye dizdin? Nasıl bakcazBu nasıl bir kategori arkadaş nasıl oy verilecek
Arkadaşlar incileri dizdim. Oylama başlayana kadar değiştirmek isteyenler bana özelden yazabilirler
Tamam buldumNereye dizdin? Nasıl bakcaz
Çok güzeller. Eline sağlık nevoşBu nasıl bir kategori arkadaş nasıl oy verilecek
Arkadaşlar incileri dizdim. Oylama başlayana kadar değiştirmek isteyenler bana özelden yazabilirler
Sağ ol canımMaşallah
Emeğinize sağlıkÇok güzeller. Eline sağlık nevoş
Herkese başarılar diliyorum
Sağol nevoşum.Emeğinize sağlık
Aynen çok fenalarSağol nevoşum.
Bi kaç arkadaş kapışacak gibi bakalım
Bihteri harcayacaklar Matmazel
Bana hiç öyle gelmiyor Nihâl, nasip işi bu.Bihteri harcayacaklar Matmazel
Bence yanılıyorsunBihteri harcayacaklar Matmazel