- 5 Mayıs 2020
- 13.230
- 1
- 40.820
- 548
Bana hiç öyle gelmiyor Nihâl, nasip işi bu.
Siz böyle diyosanız yeterBence yanılıyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana hiç öyle gelmiyor Nihâl, nasip işi bu.
Siz böyle diyosanız yeterBence yanılıyorsun
2 tane daha pasta var demiştin gelmeyecek mi?Bu nasıl bir kategori arkadaş nasıl oy verilecek
Arkadaşlar incileri dizdim. Oylama başlayana kadar değiştirmek isteyenler bana özelden yazabilirler
Yok gelmeyecek bitti2 tane daha pasta var demiştin gelmeyecek mi?
Benimkisi ne kadar renksiz kaldı diğer şaheserlerin yanındaBence yanılıyorsun
Ama iddialıBenimkisi ne kadar renksiz kaldı diğer şaheserlerin yanında
Bir dahakine canlı çiçekler bulmalıyım
Nasip elticim, ama renksiz duruyorAma iddialı
Yaaaa. Keşke bilseydim de çikolatalı pastayı sana devretseydim.Tiraisu cok guzel gorunuyor ya şimdi ilk sayfaya baktim Margaret Hale
Bence açık ara en iyi görüneni o.
Evet, büyük bir fark var.Bence açık ara en iyi görüneni o.
Neden vefat etti?Geçen ay eşimin arkadaşının oğlu vefat etti. Liseye gidiyorduAkşam büyük ihtimal başsağlığına gideceğiz. Ondan oylamayı gelince açarım. Gitmezsek erken açarım.
Acelesi yok canım, elbet açılır oylama.Geçen ay eşimin arkadaşının oğlu vefat etti. Liseye gidiyorduAkşam büyük ihtimal başsağlığına gideceğiz. Ondan oylamayı gelince açarım. Gitmezsek erken açarım.
Lösemi canım Birkaç ay içinde çıktı ve vefat etti. Geç farkedilmiş. 10.sınıfa gidiyordu.Neden vefat etti?
Öyle canım Gidip ne denir, ne yapılır bilmemAcelesi yok canım, elbet açılır oylama.
Rabbim sabır versin ailesine, ciğerleri yanıyordur.
Ah yavrum ya. Allah anne babasına dayanma gücü versin.Lösemi canım Birkaç ay içinde çıktı ve vefat etti. Geç farkedilmiş. 10.sınıfa gidiyordu.
AminRabbim kimseyi evladı ile sınamasınAh yavrum ya. Allah anne babasına dayanma gücü versin.
O acılı anneye de destek lazım, iyi düşünmüşsün canım.Öyle canım Gidip ne denir, ne yapılır bilmem
Beylerde kararsız bazısı birlikte gidelim demiş, bazısı sadece beyler. Dedim eşime ben gelirim.
Amin.AminRabbim kimseyi evladı ile sınamasın
Nasil devrediliyor kiYaaaa. Keşke bilseydim de çikolatalı pastayı sana devretseydim.