- 5 Mayıs 2020
- 13.374
- En iyi cevaplar
- 1
- 41.155
- 548
Bana hiç öyle gelmiyor Nihâl, nasip işi bu.![]()
Siz böyle diyosanız yeterBence yanılıyorsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana hiç öyle gelmiyor Nihâl, nasip işi bu.![]()
Siz böyle diyosanız yeterBence yanılıyorsun![]()
2 tane daha pasta var demiştin gelmeyecek mi?Bu nasıl bir kategori arkadaş nasıl oy verilecek
Arkadaşlar incileri dizdim. Oylama başlayana kadar değiştirmek isteyenler bana özelden yazabilirler![]()
Yok gelmeyecek bitti2 tane daha pasta var demiştin gelmeyecek mi?![]()
Benimkisi ne kadar renksiz kaldı diğer şaheserlerin yanındaBence yanılıyorsun![]()
Ama iddialıBenimkisi ne kadar renksiz kaldı diğer şaheserlerin yanında
Bir dahakine canlı çiçekler bulmalıyım![]()
Yaaaa.
Bence açık ara en iyi görüneni o.
Evet, büyük bir fark var.Bence açık ara en iyi görüneni o.![]()
Neden vefat etti?Geçen ay eşimin arkadaşının oğlu vefat etti. Liseye gidiyorduAkşam büyük ihtimal başsağlığına gideceğiz. Ondan oylamayı gelince açarım. Gitmezsek erken açarım.
Acelesi yok canım, elbet açılır oylama.Geçen ay eşimin arkadaşının oğlu vefat etti. Liseye gidiyorduAkşam büyük ihtimal başsağlığına gideceğiz. Ondan oylamayı gelince açarım. Gitmezsek erken açarım.
Lösemi canımNeden vefat etti?
Öyle canımAcelesi yok canım, elbet açılır oylama.
Rabbim sabır versin ailesine, ciğerleri yanıyordur.![]()
Ah yavrum ya. Allah anne babasına dayanma gücü versin.Lösemi canımBirkaç ay içinde çıktı ve vefat etti. Geç farkedilmiş. 10.sınıfa gidiyordu.
AminAh yavrum ya. Allah anne babasına dayanma gücü versin.
O acılı anneye de destek lazım, iyi düşünmüşsün canım.Öyle canımGidip ne denir, ne yapılır bilmem
Beylerde kararsız bazısı birlikte gidelim demiş, bazısı sadece beyler. Dedim eşime ben gelirim.
Amin.AminRabbim kimseyi evladı ile sınamasın
![]()
Nasil devrediliyor kiYaaaa.Keşke bilseydim de çikolatalı pastayı sana devretseydim.
![]()