Evet bi silkelendik kendimize geldik
Tam olarak Gönlümden geçen
Mezeyi gözünüz kapalı yaparsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bi silkelendik kendimize geldik
Tam olarak Gönlümden geçen
Meze, salata, ara soğukneynn şimdi ne yapcezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Onuda yaparsıngellllllllll
cidden cok iyi meze yaparım herkes bayılır
ben sunumda eksiğim yaa beceremiorum
Ne var yahu beceremeyecek, atla deve değil bir iki yarışsan kaparsın. Abimin eşi Hataylı biz de bayılıyoruz Onun yaptıklarınagellllllllll
cidden cok iyi meze yaparım herkes bayılır
ben sunumda eksiğim yaa beceremiorum
Çok iyi gider pastanın üstüneMezeyi gözünüz kapalı yaparsınız
nevo artik tek elle cevirebiliyorum direksiyonu dosnuslerde bu sene park da daha iyiyimEhliyetin var mıydıYoksa kocanı ikna et. Bende araba kullanmam şart demen lazım Al o arabayı elinden
kunefe mi yapacaskinşerbetli tatlı
Maşallah canımnevo artik tek elle cevirebiliyorum direksiyonu dosnuslerde bu sene park da daha iyiyim
bir havalar sorma ama hala esim arabaya bindiyse anahtari kaptiriyorum onaMaşallah canım
Ama katılmadan gelişeceğini sanıyorNe var yahu beceremeyecek, atla deve değil bir iki yarışsan kaparsın. Abimin eşi Hataylı biz de bayılıyoruz Onun yaptıklarına
Araba bende ben verirsem kullanır yoksa yokbir havalar sorma ama hala esim arabaya bindiyse anahtari kaptiriyorum ona
artik bizim de oyle ben daha cok kullaniyorim arabaya binince hemen aynlari koltugu ayarliyorAraba bende ben verirsem kullanır yoksa yok
Çok güzelEkimde Soğuk Mezeler yapalım diyorum. Herkes iki çeşit yapacak
Onu zorla dahil ederiz bir dahaki ayAma katılmadan gelişeceğini sanıyor
Çocuklarla ben ilgileniyorum ondan bana lazımBizim boyumuz neredeyse aynı ama koltuk mutlaka düzeliyorartik bizim de oyle ben daha cok kullaniyorim arabaya binince hemen aynlari koltugu ayarliyor
"Allah Allah arabayi kendinin bellemis" diyor
tabi ki tamami olmasa da yarisi benin dedim
Önceden söylüyorum herkes bulsun iki çeşitÇok güzel
Hataylı olup da mezeye katılmayacak püüüOlmazsa dedikodu çıkartırız
Yaaaa ben size 50 kere dedimBir daha Nevreste ye onu yapalım bunu yapalım demeyeceğim. Yöresel de yapsa kabulum