• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
daha nabıon abla
Dün Ada’ya götürdüm kayınvalideyi.
Anneannenin evi satıldı, yatırım İçin gittik.
Oradan çarşıya geçtim işlerim var diye, oradan pazara girdim🫣
Çok güzel bamya buldum, almadım başta. Sonra çay içelim diye bir kafeye oturduk. Kv dedim aklımda kaldı, çok güzeldi diye.
O’da bana da al, kendine de dedi.
Gittim aldım 5’er kg🫣

Dün Ada’ya götürdüm kayınvalideyi.
Anneannenin evi satıldı, yatırım İçin gittik.
Oradan çarşıya geçtim işlerim var diye, oradan pazara girdim🫣
Çok güzel bamya buldum, almadım başta. Sonra çay içelim diye bir kafeye oturduk. Kv dedim aklımda kaldı, çok güzeldi diye.
O’da bana da al, kendine de dedi.
Gittim aldım 5’er kg🫣
kaça aldn bamyayı
off bu sene herşey çok pahalı ya..
net hatırlıorum geçen sene barbunyanın kilosu 8 tl idi
bu sene 20-25

Beyaz barbunya da 30-35 değişiyordu😑
Gerçi ben 15’den almıştım 1-2 ay evvel🫣
ben barbunya cok severim
5 kilo aldm bu sene.. neyse eşim uzakta
ama seneye artık hep burda.. bakem o zaman ne edecez...
valla para dayanmıo

ben barbunya cok severim
5 kilo aldm bu sene.. neyse eşim uzakta
ama seneye artık hep burda.. bakem o zaman ne edecez...
valla para dayanmıo
Ben gırcıllı barbunyayı çok sevmem, kurusunu daha çok severim. Onu da teyzeme sipariş verdim, artık bedava mı verir, yoksa fiyat mı biçer bilemiyorum🤣🤣
Kuru fasülyeyi eski lezzetinde bulamıyorum paketli olanlarda. Şeker beyaz barbunya alıyorum birkaç senedir, ona bayılıyoruz karı-koca😍

Ben gırcıllı barbunyayı çok sevmem, kurusunu daha çok severim. Onu da teyzeme sipariş verdim, artık bedava mı verir, yoksa fiyat mı biçer bilemiyorum🤣🤣
Kuru fasülyeyi eski lezzetinde bulamıyorum paketli olanlarda. Şeker beyaz barbunya alıyorum birkaç senedir, ona bayılıyoruz karı-koca😍
kuru barunyayı hiç denemedm ya

Aman bugün çocukları eşim bıraktı. Bende uyuyayım dedim. Güya bugün dinleneceğim. 9 buçukta kalktım. Her yer biber, patlıcan, domates 🤣Benimki başlamış bende yardım ettim. Yeni bitti işim😁
Kolay gelsin nevoş günde 3 kez okula gidiyorum. Şükür yarın diğer gün eşim evde 😶

Back