Allah kolaylık versin canım Benim şimdilik ikiKızlar kendileri gidip geliyor. Eşim bugün geceye döndü. Evde olunca biraz faydası oluyor.Kolay gelsin nevoş günde 3 kez okula gidiyorum. Şükür yarın diğer gün eşim evde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kolaylık versin canım Benim şimdilik ikiKızlar kendileri gidip geliyor. Eşim bugün geceye döndü. Evde olunca biraz faydası oluyor.Kolay gelsin nevoş günde 3 kez okula gidiyorum. Şükür yarın diğer gün eşim evde
Sağol nevoşum öğretmene sordum. Herkes evine gidiyor dedi. Bende beslenmesini okula götürüyorum. Bahçede 40 dk oyalanıyoruz.Allah kolaylık versin canım Benim şimdilik ikiKızlar kendileri gidip geliyor. Eşim bugün geceye döndü. Evde olunca biraz faydası oluyor.
Allah kolaylik versin yasminKış hazırlığını sonlandırdığını sanan ve hâlâ cebelleşen Yasemin’den hayırlı günler
Bir daha Nevreste ye onu yapalım bunu yapalım demeyeceğim. Yöresel de yapsa kabulumBitince benide çaldırın
Ehliyetin var mıydıYoksa kocanı ikna et. Bende araba kullanmam şart demen lazım Al o arabayı elindenSağol nevoşum öğretmene sordum. Herkes evine gidiyor dedi. Bende beslenmesini okula götürüyorum. Bahçede 40 dk oyalanıyoruz.
Eve gelsem 20 dk yol sürüyor.
ben aslında farklı bi katagori bekliodum heves etmiştimYeni kategoriye geçince mi
İşte demiyorsunuz bu kadın bu bölüme 9 buçuk yılını vermiş. İşi biliyorBir daha Nevreste ye onu yapalım bunu yapalım demeyeceğim. Yöresel de yapsa kabulum
Ne acababen aslında farklı bi katagori bekliodum heves etmiştim
şerbetli tatlıNe acaba
Eee pasta dediler yaptıksütlü tatlı
Sütlü mü şerbetli miŞerbetli çok olmadı yaptıkşerbetli tatlı
aslında o neye giriyor bilmiormSütlü mü şerbetli miŞerbetli çok olmadı yaptık
Adını söyleBu sıra yapmayız zatenaslında o neye giriyor bilmiorm
Evet bi silkelendik kendimize geldikİşte demiyorsunuz bu kadın bu bölüme 9 buçuk yılını vermiş. İşi biliyor
İşin şakası bence muhteşem bir kategori oldu
Gözümüz gönlümüz şenlendi
Tam olarak Gönlümden geçenEkimde Soğuk Mezeler yapalım diyorum. Herkes iki çeşit yapacak
neynn şimdi ne yapcezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzAdını söyleBu sıra yapmayız zaten
hataylı olarak cok iyi meze yaparım bakTam olarak Gönlümden geçen
Oof evet meze diyince de Hatay şimdihataylı olarak cok iyi meze yaparım bak
tadına doyamazsınız
eksiğim sunum
gellllllllllOof evet meze diyince de Hatay şimdi