- 5 Mayıs 2020
- 13.222
- 1
- 40.802
- 548
Akıllandık tamam bak meze dedi hemen aldık başımızın üstüne koydukYaaaa ben size 50 kere dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akıllandık tamam bak meze dedi hemen aldık başımızın üstüne koydukYaaaa ben size 50 kere dedim
Ehliyet yok maalesef. Bende istiyorum, bir fırsat olmadıEhliyetin var mıydıYoksa kocanı ikna et. Bende araba kullanmam şart demen lazım Al o arabayı elinden
Aferin bak ne güzel anlaştıkAkıllandık tamam bak meze dedi hemen aldık başımızın üstüne koyduk
Gidem de tarif bulamAferin bak ne güzel anlaştık
Bence almalısınEhliyet yok maalesef. Bende istiyorum, bir fırsat olmadı
Kendisi araba ile gidiyor
Öyle düşünüyorum canımSonraki konu mezeler mi olacak
Sadece ikisini foto mu oluyor yoksa başka ürünlerle masa sunumu mu ders çalışayım birazÖnceden söylüyorum herkes bulsun iki çeşit
Dur konuyu bulayım atayım burayaSadece ikisini foto mu oluyor yoksa başka ürünlerle masa sunumu mu ders çalışayım biraz
Sadece ikisini foto mu oluyor yoksa başka ürünlerle masa sunumu mu ders çalışayım biraz
wooowwwMezeler - Ordövrler - En lezzetli 20 Soğuk Meze tarifi
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR... :KK200: 2 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Her yarışmacının 2 tarifi bulunmaktadır. Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 2(ikinci)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... Çanakta Rus Salatası / Gökkuşağı Salatası-Mis Yoğurt...www.kadinlarkulubu.com
Yok canımwooowww
Yalnız bu favayi yapan arkadaş yok buralarda değil mi
Ben çok çeşit bilmiyorum meze aratiracagim...standart yaptıklarım var ama değişik şeyler denemek isterimYok canım
İnşallah canım Hazırlanın diye söyledim.Ben çok çeşit bilmiyorum meze aratiracagim...standart yaptıklarım var ama değişik şeyler denemek isterim
İnşallah canım Hazırlanın diye söyledim.
Canım 1 Ekim'de konuyu açınca bildireceksinizSoğuk her türlü meze, salata, ara soğuk, ordövr olabilir.Nevreste canim Peki ne zaman sana bildiricez ne yapacagimizi
Gerci meze pek bilmiyorum:)) ordövr de yapilacak mi sadece meze mi
bizd3 fark varÇocuklarla ben ilgileniyorum ondan bana lazımBizim boyumuz neredeyse aynı ama koltuk mutlaka düzeliyor
benim gobegime mm kaliyor oyle one geliyorumbizd3 fark var